Κωνσταντίνος Βασάλος – Ευρυδίκη Βαλαβάνη: στον αέρα η συμμετοχή τους στο All Star Survivor! Η φωτογραφία που έκανε… Τούρκο τον Ιλιτζαλί

8 Αυγούστου 2021 08:20

Κωνσταντίνος Βασάλος - Ευρυδίκη Βαλαβάνη: στον αέρα η συμμετοχή τους στο All Star Survivor! Η φωτογραφία που έκανε… Τούρκο τον Ιλιτζαλί

Πώς μπορεί μία φωτογραφία να θέσει σε κίνδυνο τη συμμετοχή στο All Survivor;  Κι όμως μπορεί αν αναλογιστεί κανείς τη μεγάλη κόντρα του Ατζούν Ιλιτζαλί με τον Τζέιμς Καφετζή!

Ο Τούρκος παραγωγός ήθελε να πρωτοπορήσει και πάλι με τη συμμετοχή του πρώτου ζευγαριού στο ριάλιτι επιβίωσης. Και μάλιστα στην All Star edition, αφού πιστεύει ότι αυτό θα φέρει έκρηξη στην τηλεθέαση του επόμενου Survivor.

Όπως σας αποκάλυψε το icaio, ο μεγάλος στόχος του είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Με τους δύο να είναι άκρως θετικοί στο ενδεχόμενο να ταξιδέψουν ξανά στον Άγιο Δομίνικο.

Μάλιστα ήταν από τους λίγους All Star του ριάλιτι που δέχθηκαν να συμμετάσχουν ξανά και μάλιστα με μεγάλη χαρά. Αντίθετα, οι Γιώργος Αγγελόπουλος, Σάκης Κατσούλης, Ηλίας Μπόγδανος δεν έδειξαν να ενθουσιάζονται με την ιδέα. Ούτε η Κατερίνα Δαλάκα, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Και ξαφνικά μία φωτογραφία τινάζει στον αέρα τη συμμετοχής τους, αφού ο Τούρκος παραγωγός είναι πάρα πολύ ενοχλημένος. Ποια ήταν η συνάντηση που τον εξόργισε;

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη φωτογραφήθηκαν με τον Τζέιμς Καφετζή. Και πλέον μπαίνουν στη μαύρη λίστα του Ατζούν. Ο οποίος δεν θέλει να βλέπει ούτε ζωγραφιστό τον Ροδίτη παίκτη που του έκανε ένα ριάλιτι άνω κάτω.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά συνεχίζει να κάνει επιθέσεις στην παραγωγή του Survivor. Και ο Ατζούν αυτό δεν το ξεχνά.