Στεφανία Χαραλαμπίδη: η χρυσή Ολυμπιονίκης του Τόκιο με την ομάδα πόλο των Ηνωμένων Πολιτειών αφιερώνει το μετάλλιό της στην Ελλάδα που φλέγεται

9 Αυγούστου 2021 14:15

Στεφανία Χαραλαμπίδη: η χρυσή Ολυμπιονίκης του Τόκιο με την ομάδα πόλο των Ηνωμένων Πολιτειών αφιερώνει το μετάλλιό της στην Ελλάδα που φλέγεται

Η Στεφανία Χαραλαμπίδη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με την εθνική ομάδα πόλο γυναικών των Ηνωμένων Πολιτειών, έναντι της Ρωσίας.

Στεφανία Χαραλαμπίδη: η χρυσή Ολυμπιονίκης του Τόκιο με την ομάδα πόλο των Ηνωμένων Πολιτειών αφιερώνει το μετάλλιό της στην Ελλάδα που φλέγεται.

Πρόκειται για μια πανέμορφη Ελληνικής καταγωγής αθλήτρια, η οποία δεν έχει αφήσει αδιάφορο τον κόσμο της μόδας. Αφού δεν είναι λίγες οι φορές που έχει φωτογραφηθεί για περιοδικά. Είτε μόνη, είναι με την διδυμη, επίσης πολίστρια, αδερφή της, Ιωάννα.

Ζει στην Καλιφόρνια με τους γονείς της. Τον Έλληνα πατέρα της και την Αμερικανίδα μητέρα της.

«Είμαι τόσο ευγνώμων για το ταξίδι αυτό. Για χρόνια ονειρευόμουν αυτή τη στιγμή και τελικά έγινε πραγματικότητα. Επιβεβαιώθηκε η σκληρή δουλειά, η αφοσίωση και η πίστη στις δυνάμεις μας, που μας έφεραν στον τελικό μας στόχο.

Να μην ακούτε τις αντιρρήσεις των άλλων γιατί δεν έχουν σημασία τα λεγόμενά τους. Αυτό που έχει μόνο σημασία είναι η πίστη στον εαυτό σου. Να μην σταματάς ποτέ να προσπαθείς να πραγματοποιήσεις τα όνειρά του.

Θα ήθελα επίσης να αφιερώσω αυτό το μετάλλιο στην Ελλάδα. Είναι τόσο μεγάλη η καταστροφή με όλες τις φωτιές και τους ανθρώπους που υποφέρουν από τις απώλειες. Ελπίζω να μπορέσω να στηρίξω με κάποιον τρόπο τους Έλληνες και να τους κάνω περήφανους». ‘Εγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram η μεγάλη αθλήτρια.

https://www.instagram.com/p/CSS3dLEFgl8/?utm_source=ig_web_copy_link