Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Snik: το τροχαίο που τους έφερε ακόμη πιο κοντά!

9 Αυγούστου 2021 09:00

Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Snik: το τροχαίο που τους έφερε ακόμη πιο κοντά!

Η αρχή έγινε με την ξαφνική παρουσία του στη Μύκονο για να κάνει έκπληξη στην ονομαστική γιορτή της. Εκεί φάνηκε ότι ο πάγος που υπήρχε ανάμεσα σε Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Snik άρχισε να λιώνει.

Στο τέλος Ιουλίου λοιπόν ξεκίνησαν τα πρώτα σενάρια επανασύνδεσης του πρώην ζευγαριού. Η κοινή εμφάνισή τους άλλωστε σε παραλία της Μυκόνου έδωσε τροφή στα συγκεκριμένα σενάρια.

Βέβαια, ο Snik έφυγε από το Νησί των Ανέμων, αλλά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει μείνει εκεί κοντά στην αδελφή της. Και συνεχίζει να απολαμβάνει τις ομορφιές της Μυκόνου.

Δείχνει με τον τρόπο της ότι υπάρχει ακόμη πολύς… δρόμος μέχρι να γίνει (αν γίνει τελικά) επανασύνδεση. Η αλήθεια όμως είναι ότι οι δύο τους ήρθαν τις τελευταίες ώρες ακόμη πιο κοντά.

Αιτία ήταν το τροχαίο ατύχημα που είχε ο Snik. Κάτι που έκανε γνωστό ο ίδιος με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.

Η Ηλιάνα τρελάθηκε από την αγωνία της και επικοινώνησε αμέσως μαζί του. Εκείνος της διαβεβαίωσε ότι είναι μία χαρά στην υγεία του, απλώς το αυτοκίνητό του έπαθε πολύ σοβαρές ζημιές.

Οι δύο τους έδειξαν ότι η ένταση του τελευταίου καιρού ανήκει οριστικά στο παρελθόν. Το θέμα είναι ότι ακόμη δεν μπορούμε να μιλάμε για επανασύνδεση. Πρέπει να συμβούν ακόμη πολλά.

Αν τελικά υπάρξει επανασύνδεση του ζευγαριού, αυτό μόνο ο χρόνος θα το δείξει…