Η Σελήνη παραμένει στον Λέοντα μέχρι το απόγευμα επηρεάζοντας τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού

9 Αυγούστου 2021 07:45

Η Σελήνη παραμένει στον Λέοντα μέχρι το απόγευμα επηρεάζοντας τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού

Είναι σημαντικό να επικεντρωθούμε σε ζητήματα που αφορούν την προσωπική μας ζωή. Τα παιδιά, την δημιουργία. Η ανάγκη να έρθουμε σε επαφή με την τέχνη μπορεί να οδηγήσει σε μία παράσταση. Ή σε μία ταινία που μπορεί να αλλάξει ριζικά την διάθεση μας.

Η Σελήνη παραμένει στον Λέοντα μέχρι το απόγευμα επηρεάζοντας τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού.

Αυτό είναι βέβαιο πώς μπορούμε να το πραγματοποιήσουμε με το ταίρι μας καθώς επιδιώκουμε να περάσουμε στιγμές μαζί του. Θέλουμε να εκφράσουμε με γενναιοδωρία τα συναισθήματά μας και να πρωταγωνιστήσουμε στον απόλυτο βαθμό στη ζωή του. Προσοχή σε πιθανές υπερβολές λόγω της ανάγκης για προβολή που μπορεί να ενοχλήσουν τόσο την παρέα όσο και τον σύντροφό μας. Είναι προτιμότερο να μετριάσουμε τους τόνους και να δημιουργήσουμε τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για όμορφες στιγμές στη σχέση μας.

Η αντίθεση της Σελήνης με τον ανάδρομο Δία στον Υδροχόο το απόγευμα δημιουργεί την ανάγκη για υπερβολική διασκέδαση.

Οφείλουμε να κρατήσουμε τις ισορροπίες γιατί είναι εύκολο να ξεφύγουμε και να λειτουργήσουμε αλαζονικά ή υπερφίαλα.

Η Σελήνη το απόγευμα περνάει στην Παρθένο. Δίνοντας το σύνθημα για στροφή σε καθημερινές υποχρεώσεις που μπορεί να μας απασχολούν με έντονο τρόπο. Γεγονός είναι ότι η δουλειά και ο εργασιακός φόρτος δείχνει να μας αγχώνει και να μας προκαλεί νευρικότητα. Θα πρέπει να δείξουμε ψυχραιμία σε κάθε εργασία που καλούμαστε να διεκπεραιώσουμε καθώς είναι σημαντικό να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους και ξεκάθαρο μυαλό. Σημαντικό είναι επίσης να ασχοληθούμε με το σώμα μας και δεν αποκλείεται να επικεντρωθούμε σε ένα πρόγραμμα διατροφής ή γυμναστικής που μπορεί να δημιουργήσουν ευεξία και επιπλέον ενέργεια.

Αυτό θα βοηθήσει να ισορροπήσουμε στην καθημερινότητα και να διεκπεραιώσουμε ότι έχουμε αναλάβει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Προσοχή στην προσωπική μας ζωή καθώς είναι εύκολο να γκρινιάξουμε και να δυσαρεστήσουμε το ταίρι μας με την στάση μας. Οφείλουμε να αφήσουμε την ένταση στο περιθώριο και να δούμε την θετική πλευρά μιας ρουτίνας που μπορεί να μας έχει κουράσει. Άλλωστε στο χέρι μας είναι να την αλλάξουμε και να την κάνουμε πιο ευχάριστη.

myastro