Η Αφροδίτη στην Παρθένο σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους ιχθύες προκαλεί ψευδαισθήσεις στα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού

10 Αυγούστου 2021 07:45

Η Αφροδίτη στην Παρθένο σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους ιχθύες προκαλεί ψευδαισθήσεις στα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού

Η ανάγκη να ωραιοποιήσουμε πρόσωπα και καταστάσεις στην προσωπική μας ζωή μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα και μονοπάτια που θα φέρουν την απογοήτευση.

Η Αφροδίτη στην Παρθένο σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους ιχθύες προκαλεί ψευδαισθήσεις στα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού.

Οφείλουμε να προστατεύσουμε τον εαυτό μας από πιθανές εξαπατήσεις. Είναι εύκολο να παρασυρθούμε από τον συναισθηματισμό και να οδηγηθούμε σε συμπεράσματα που δεν έχουν βάση την πραγματικότητα.

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που αρχικά θα μας ενθουσιάσουν. Καλό είναι να είμαστε μετριοπαθείς και να μην βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα. Είναι πιθανό αργότερα να ανακαλύψουμε ότι υπάρχουν κρυφές σκέψεις και κίνητρα από τους άλλους. Παράλληλα, σε ότι αφορά την διατροφή μας είναι απαραίτητο και επιβεβλημένο να μετριάσουμε τις υπερβολές.

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και μας δίνει την δυνατότητα να τακτοποιήσουμε καθημερινά ζητήματα.

Και εργασιακές υποχρεώσεις που μπορεί να επιβαρύνουν την ψυχολογία μας. Το άγχος είναι αυξημένο για να αποφύγουμε την υπερένταση που μπορεί να μας δημιουργεί το επιβαρυμένο πρόγραμμα μας. Καλό είναι να ισορροπήσουμε βάζοντας άσκηση στη ζωή μας που θα μας βοηθήσει να εκτονώσουν με την ένταση και τον εκνευρισμό.

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη στην Παρθένο το πρωί δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να αυξήσουμε τους ρυθμούς μας και να δρομολογήσουμε υποχρεώσεις και αγγαρείες που έχουμε αναλάβει. Βέβαια θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στον εργασιακό χώρο καθώς είναι εύκολο να γίνουμε απότομοι και συγκρουσιακοί με τα πρόσωπα που βρίσκονται γύρω μας.

Το απόγευμα το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει αιφνιδιαστικές ευχάριστες εξελίξεις που θα δώσουν ανάσα στα οικονομικά μας. Συζητήσεις με πρόσωπα από το εργασιακό περιβάλλον μπορεί να οδηγήσουν σε μεγάλες οικονομικές ανάσες που θα μας ικανοποιήσουν.

myastro