Γεννητούρια στη Βουλή – Η βουλευτής Άννα Ευθυμίου έγινε μαμά για δεύτερη φορά

4 Σεπτεμβρίου 2019 10:11

Ευθυμίου

Μπορεί πριν από ένα μήνα να έζησε μία μοναδική στιγμή όσον αφορά τις προσωπικές της φιλοδοξίες, όταν ορκίστηκε ως μέλος της νέας βουλής, το τέλος του καλοκαιριού όμως της επεφύλασσε μία ακόμη πιο ευχάριστή στιγμή καθώς η βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας Άννα Ευθυμίου έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.
Η Άννα Ευθυμίου εκλέχθηκε βουλευτής και ορκίστηκε μαζί με τα νέα μέλη της Βουλής ούσα στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της , τον Ιούλη. Χαμογελαστή και ακούραστη μάλιστα, η ίδια είχε τραβήξει πάνω της τα φωτογραφικά φλας, ενώ δεν σταμάτησε να δέχεται ευχές για το μωράκι που περίμενε.
Το baby boom έγινε το Σάββατο με την χαρούμενη μανούλα και το κοριτσάκι να χαίρουν άκρας υγείας. Η Άννα Ευθυμίου που είναι παντρεμένη από το 2012 έχει ακόμη ένα γιο, τον 6χρονο Χρήστο και τώρα που ήρθε και η κόρη πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

Ευθυμίου
«Αγγελούδι μας καλωσήρθες στη ζωή μας, καλωσήρθες στην οικογένεια μας!! Να είσαι πάντα γερή και καλότυχη, όπως και όλα τα παιδάκια του κόσμου!», έγραψε η ευτυχισμένη μανούλα και ανέβασε δυο φωτογραφίες στο Facebook της το περασμένο Σάββατο.