Άγριες μέλισσες spoiler: ο νέος έρωτας του Μελέτη προκαλεί πανικό στο Διαφάνι! Δείτε τη γυναίκα που εισβάλλει στη σειρά και του κλέβει την καρδιά

12 Αυγούστου 2021 08:40

Άγριες μέλισσες spoiler: ο Μελέτης συνεχίζει να βάφει τα χέρια του με αίμα και να διακινεί βρώμικο χρήμα

Ο Ακύλας έρχεται και φέρνει τα πάνω κάτω στο Διαφάνι. Όμως δεν είναι ο μοναδικός από την οικογένειά του που θα παίξει κομβικό ρόλο στις Άγριες μέλισσες.

Τα παιδιά του Ακύλα και της Ζωής θα παίξουν σημαντικό ρόλο στα νέα επεισόδια. Ο Μελέτης βοηθάει το νέο του αφεντικό να προσαρμοστεί στο Διαφάνι, με την κόρη του Ακύλα να επηρεάζει σημαντικά την υπόθεση, στις Άγριες Μέλισσες. Η νεαρή αυτή κοπέλα θα ερωτευτεί παράφορα έναν από τους πρωταγωνιστές, φέρνοντας σε δύσκολη θέση την οικογένειά της.

Αξίζει να σημειωθεί πως το αρχοντικό του Δούκα και της Μυρσίνης έχει παραδοθεί στα χέρια του Μεγαρίτη. Εκείνος έρχεται στο Διαφάνι με έναν στόχο, επιβάλλοντας στην οικογένειά του να αλλάξει ζωή. Να ξεχάσει όλα όσα ήξερε. Έτσι, τα παιδιά του δε θα αργήσουν να μπλεχτούν σε νέες και επικίνδυνες περιπέτειες.

Φαίνεται πως η ιστορία επαναλαμβάνεται. Ο Μελέτης, το δεξί χέρι του Ακύλα, δεν θα αργήσει να ερωτευτεί την κόρη του. Μία νέα σχέση θα ξεκινήσει γεμάτη ανατροπές. Σύμφωνα με όσα γράφει το TiVi, η θέση του δίπλα στον Μεγαρίτη, θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην μεταξύ τους σχέση.

Όλο αυτό θα ξεκινήσει σαν κάτι κρυφό. Φυσικά, δεν θα μείνει για πολύ έτσι. Το ζευγάρι θα συναντιέται στα κρυφά, με τον Μελέτη να είναι τρελά ερωτευμένος με τη νέα πρωταγωνίστρια. Μόνο που οι δυσκολίες θα είναι περισσότερες. Η επιστροφή της Πηνελόπης θα είναι ηχηρή και θα επηρεάσει πολύ τον Μελέτη. Παρόλο που εκείνη δε θέλει να είναι μαζί του, ο έρωτας αυτός δύσκολα μπορεί να ξεχαστεί.