Ο μιντιάκιας: η νέα τηλεοπτική συνύπαρξη Ηλιάνας – Χριστοπούλου, το δοκιμαστικό της Κόνι Μεταξά και οι βόλτες της Σάσας Σταμάτη στον ΑΝΤ1

12 Αυγούστου 2021 10:00

Ο μιντιΟ μιντιάκιας: το όχι της Ζέτας στη νέα πρόταση του ΑΝΤ1, ο ξανθός πειρασμός του νέου Survivor και το ερωτικό ριάλιτι που κλείνει μέσα στον εβδομάδαάκιας: η πρεμιέρα της Τσαπανίδου, η εκπομπή που αναζητείται για την τριάδα του Survivor και η… μισή αλήθεια για τα ερωτικά πασίγνωστης παρουσιάστριας

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναλαμβάνει σε λίγες εβδομάδες την παρουσίαση του Style me Up. Του ριάλιτι μόδας που «μετακομίζει» από το Open στον Alpha. Και όλα δείχνουν ότι θα συνεργαστεί ξανά με την κολλητή της, την Έλενα Χριστοπούλου. Όπως έγινε και στο GNTM.

Έλενα Χριστοπούλου: Στα 60 της ποζάρει με κόκκινο ολόσωμο μαγιό [φωτογραφία]

Οι συζητήσεις με την Έλενα Χριστοπούλου βρίσκονται στο τελικό στάδιο και όλα δείχνουν συμφωνία. Και θα συμμετάσχει στην κριτική επιτροή παρέα με την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη και τη Ραμόνα Βλαντή. Την Έλενα ήθελε πολύ η Ηλιάνα Παπαγεωργίου που τη θεωρεί μέντορά της.

Μη θεωρείτε δεδομένο ότι η Τζωρτζέλα Κόσιαβα δεν θα είναι του χρόνου στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη. Η οποία θα προβάλλεται το Σαββατοκύριακο στο Open. Ας αφήσουμε ένα παραθυράκι ανοικτό. Όπως και ότι είναι δεδομένη η παραμονή του Λάμπρου Κωνσταντάρα.

Σάσα Σταμάτη: Η συνάντηση με τη σύζυγο του Τούρκου μεγιστάνα, Ουνάλ Αϊσάλ στη Μύκονο [φωτογραφίες]

Τι δουλειά είχε η Σάσα Σταμάτη στα στούντιο του ΑΝΤ1; Ο σταθμός ετοιμάζει διάφορα projects για τη νέα σεζόν, θέλοντας να μπει δυναμικά στον ανταγωνισμό της τηλεθέασης. Τα δοκιμαστικά και οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει, με τα ονόματα που έχουν περάσει να είναι πολύ δυνατά.

Kόνι Μεταξά: Η απάντησή της στην ανακοίνωση του Τάσου Ξιαρχό για το τέλος της συνεργασίας τους

Ο ΑΝΤ1 δίνει μεγάλο βάρος στο Ελλάδα έχεις ταλέντο. Όπως σας έχουμε αποκαλύψει, το μεγάλο φαβορί για την παρουσίαση του σόου είναι η Έλενα Τσαβαλιά. Αλλά ακούγεται πολύ έντονα ότι τις τελευταίες ημέρες παίζει το όνομα της Κόνι Μεταξά. Η οποία έκανε και δοκιμαστικό.

Το Open ανακοίνωσε κι επίσημα την αποχώρηση της Μαρίας Σαγανά. Είχε αναλάβει την διεύθυνση προγράμματος τον Μάιο του 2020. Το όνομα που ακούγεται πως θα την αντικαταστήσει, είναι η Νίκη Καρνασιώτη, που τώρα κατέχει τη θέση της υπεύθυνης του ψυχαγωγικού προγράμματος του σταθμού.

Μετά το άκρως ευδιάθετο τρέιλερ διέρρευσε και ο τίτλος της εκπομπής του Κωστή Μαραβέγια. Πριν από λίγες μέρες, λοιπόν, συμφωνήθηκε η μουσική εκπομπή να λέγεται «La La Do». Μάλιστα αξίζει να τονίσουμε ότι τα γυρίσματα θα γίνουν μέσα στο καλοκαίρι. Ούτως ώστε να είναι όλα έτοιμα το φθινόπωρο στο ξεκίνημα της εκπομπής.