Just the 2 of us: Τα ονόματα που συζητάνε για το λαμπερό σόου

12 Αυγούστου 2021 21:50

Μέγαλη είναι η λίστα με τα ονόματα των υποψηφίων για το  «just the 2 of us» ενώ κάποιοι είναι ένα βήμα πριν την υπογραφή για να μπουν στο λαμπερό σόου που έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα.
Η Πηγή Δεβετζή, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Μαρία Σολωμού, η  Δέσποινα Μοιραράκη,  είναι μερικές από αυτες που συζήτησαν με την παραγωγή και έκαναν ραντεβού. Και επειδή το reality εχει τα αστέρα του η Ιωάννα Τούνη δεν θα μπορούσε να μην ειναι στην λίστα των παιχτών όπως και η εκρικτική Ραμόνα Βλαντή, η οποία με δικιά της εκπομπή την περιμέναμε τελικά αν όλα πανε καλα σε σόου θα την ξαναδούμε.

Την θέση αυτή όμως συζητάει και ο Γιωργος Ασημακόπουλος ο οποίος μετά το Survivor δοκιμάζει και τα φωνιτικά του προσόντα

με το Coco Bongo σλόγκαν που ειχε στο ριάλιτι επιβιωσης και το έκανε τραγούδι. Από τις εκπλήξεις είναι το όνομα του Κωνσταντίνου Παντελίδη του μικρότερου αδερφού του Παντελή Παντελίδη που

ακολουθεί τα χνάρια του στην μουσική. Ακόμα ακουστηκε και το όνομα του Θοδωρη Φέρρη αλλά και του Θάνου Πετρέλη που ακουγεται ότι ειναι ενα βήμα πριν την υπογραφη.