Η Σελήνη παραμένει στο Ζυγό επηρεάζοντας καταλυτικά τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού

13 Αυγούστου 2021 07:45

Η Σελήνη παραμένει στο Ζυγό επηρεάζοντας καταλυτικά τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού.

Η ανάγκη να επικρατήσει η ισορροπία και η αρμονία στις διαπροσωπικές σχέσεις μας χαρακτηρίζει. Και μας δίνεται η ευκαιρία να περάσουμε όμορφα με πρόσωπα που είναι καθοριστικά στη ζωή μας.

Η Σελήνη παραμένει στο Ζυγό επηρεάζοντας καταλυτικά τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού.

Βέβαια δεν αποκλείεται η ανασφάλεια και ο φόβος της μοναξιάς να κάνουν την εμφάνισή τους και να επηρεάσουν την κρίση μας. Είναι εύκολο να αφήσουμε σε δεύτερη μοίρα αυτά που πραγματικά μας ικανοποιούν. Θέλοντας να ευχαριστήσουμε τους γύρω μας. Αργά ή γρήγορα όμως είναι γεγονός ότι δεν θα είναι εύκολο να ξεπεράσουμε την ανισορροπία. Και θα υπάρξουν εντάσεις.

Για αυτό είναι προτιμότερο να διεκδικήσουμε τις επιθυμίες μας ώστε να είμαστε απόλυτα καλυμμένοι. Όμορφες συνεργασίες μπορεί να πραγματοποιηθούν που μπορούν να αποδώσουν. Καθώς αντιλαμβανόμαστε γρήγορα πως πρέπει να κινηθούμε. Ώστε να έχουμε την καλύτερη δυνατή συμφωνία. Παράλληλα η εξωστρέφεια και η κοινωνικότητα μας χαρακτηρίζουν και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για νέες γνωριμίες στην προσωπική μας ζωή.

Το εξάγωνο του Ήλιου από τον Λέοντα με τη Σελήνη στον Ζυγό το πρωί μας βοηθά να πατήσουμε στα πόδια μας και να προβάλουμε τον εαυτό μας.

Νιώθουμε την αποφασιστικότητα και τον δυναμισμό και έχουμε απόλυτη πίστη σε αυτό που μπορούμε να καταφέρουμε. Σημαντικές μπορεί να είναι οι νέες γνωριμίες τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς φαίνεται να ερχόμαστε κοντά με πρόσωπα που μπορούν να αντιληφθούν τον τρόπο που σκεφτόμαστε και θέλουν να λειτουργήσουν αρμονικά μαζί μας.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε μετά το μεσημέρι. Καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω φέρνει στην επιφάνεια εμμονές, φόβους και προκαταλήψεις. Που μπορεί να δημιουργήσουν σφοδρές εντάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις. Καλό είναι να μην προσπαθήσουμε να χειριστούμε ή να κατευθύνουμε με τους γύρω μας. Γιατί αυτό θα δημιουργήσει μία λαίλαπα αντιδράσεων που θα είναι ιδιαίτερα εκρηκτική. Είναι προτιμότερο να αφήσουμε χρόνο για να καταλαγιάσουν τα έντονα συναισθήματα. Και οι ανασφάλειες και να λειτουργήσουμε κάτω από απόλυτη ευθυκρισία.

myastro