Καλοκαιρινές διακοπές 2021: ποια ζώδια ευνοούνται αυτό το καλοκαίρι

13 Αυγούστου 2021 17:45

Καλοκαιρινές διακοπές 2021: ποια ζώδια ευνοούνται αυτό το καλοκαίρι

Καλοκαιρινές διακοπές 2021, με όλα τα μέτρα προστασίας, αλλά. Και με δίψα για ελληνικό καλοκαίρι, ακρογιαλιές, φύση και γέμισμα μπαταριών! Σε αυτό το άρθρο σας λέμε σύντομα και περιεκτικά πότε ευνοείται κάθε ζώδιο για να κάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Καλοκαιρινές διακοπές 2021: ποια ζώδια ευνοούνται αυτό το καλοκαίρι.

ΚΡΙΟΣ

Είναι βέβαιο ότι από τις 28/7 με τον Ερμή από το ζώδιο του Λέοντα είσαι σε διάθεση για καλοκαιρινές εξορμήσεις. Ενώ μάλιστα φέτος οι διακοπές σου θα συνδυαστούν και με έρωτα , είτε με το ταίρι σου που θα ταξιδέψετε μαζί, είτε με άτομο που θα γνωρίσεις σε ταξίδι. Το καλύτερο διάστημα για σένα είναι η περίοδος ως και τις 11 Αυγούστου. Ενώ και το υπόλοιπο του Αυγούστου θα έχει τις αποδράσεις του και την καλοπέραση του. Αλλά θα είναι και ζητήματα εργασίας που δεν θα μπορείς να αφήσεις πίσω!

ΤΑΥΡΟΣ

Το καλύτερο διάστημα για καλοκαιρινές διακοπές ξεκινά από τις 11 Αυγούστου όπου ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου και σε παρακινεί να μετακινηθείς για να περάσεις καλά. Το ευνοϊκό διάστημα διαρκεί ως και τις 30 του μήνα. Όπου πράγματι μετά από τις ταλαιπωρίες που έχεις περάσει μέσα σε αυτό το δύσκολο για σένα έτος, μπορώ να πω ότι χαλαρώνεις, διασκεδάζεις αλλά και … ερωτοτροπείς!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλοκαιρινές διακοπές για πάντα αρχίζεις να τραγουδάς φίλε μου Δίδυμε από τις 29 Ιουλίου. Όπου ο κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα. Μία εβδομάδα αργότερα δηλαδή στις 8/8 ,  σχηματίζεται και η Νέα Σελήνη του μήνα στο ίδιο ζώδιο η οποία και σε παρακινεί να ταξιδέψεις.  Να δεις νέα μέρη να αλλάξεις παραστάσεις.  Η εύνοια σου διαρκεί ως  τις 22/8 ενώ χαρακτηριστικό για σένα είναι ότι θα επισκεφτείς αρκετά μέρη, ή ότι θα κάνεις σύντομες αλλά τακτικές αποδράσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπημένε μου Καρκίνε, παρόλο που μουρμουράς βαλίτσες θα ετοιμάσεις και θα πας τις διακοπούλες σου εκεί κοντά στις 11 Αυγούστου. Που ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου θα είσαι σε ετοιμότητα για φευγιό από την πόλη. Το ιδανικότερο διάστημα για σένα είναι λοιπόν από 11-29/8. Ωστόσο σε όλη την διάρκεια του  Αυγούστου ο Άρης από την Παρθένο θα σε διατηρεί σε εγρήγορση και θα δίνει την δυναμική για ταξιδάκια και γνωριμίες.

ΛΕΩΝ

Θέλεις να τα παρατήσεις όλα και να φύγεις μακριά. Ελεύθερος από έννοιες, προβλήματα και δουλειά, σε νιώθω… Αυτό το καλοκαίρι έχεις ανάγκη να το ζήσεις αλλά και να κάνεις ότι περνά από το χέρι σου για να περάσεις καλά! Το καλύτερο χρονικό διάστημα για σένα είναι η περίοδος από τις 29 Ιουλίου έως τις 11 Αυγούστου.  Όπου ενώ πολλά από τα σχέδια σου  μπορεί να αλλάξουν, εσύ είναι βέβαιο ότι θα νιώσεις καλοκαίρι 2021 με χαρές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγώνας δρόμου αυτό το καλοκαίρι για σένα αγαπητέ μου Παρθένε όμως θα ζήσεις τις διακοπές σου, θα κάνεις τις μετακινήσεις σου και θα περάσεις καλά. Το καλύτερο διάστημα για σένα είναι από τις 11 Αυγούστου όπου Ερμής θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου προσφέροντας άνεση σε μετακινήσεις, επικοινωνίες, επαφές.  Ως τις 29/8 είναι βέβαιο ότι οι καλοκαιρινές στιγμές θα έχουν ξεκούραση, ρομάντζο αλλά και χρήμα για να περνάς καλά!

ΖΥΓΟΣ

Φίλε μου Ζυγέ οι προσκλήσεις και οι προτάσεις από φίλους δεν λείπουν από τις 29 Ιουλίου έως και τις 11 Αυγούστου. Όπου δεν σε βλέπω να κάθεσαι σε ησυχία, αφού κάθε σαββατοκύριακο θα μου είσαι σε παραλίες, εξοχικά και εξορμήσεις με άτομα αγαπημένα. Το καλύτερο διάστημα όμως για τις διακοπές σου όπου σε βλέπω να χαλαρώνεις. Και να απολαμβάνεις είναι από τις 16/8 όπου θα περάσει η Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το ξεκίνημα του Αυγούστου είναι αρκετά άγαρμπο, και με ανατροπές στα σχέδιά σου γεγονός που σου προκαλεί εκνευρισμό. Ή και σου αλλάζει κάποια δεδομένα των διακοπών! Όμως οι καλοκαιρινές σου διακοπές αναμένεται να είναι απολαυστικές. Και καθόλου μοναχικές αφού θα συνδυαστούν με φιλικό πρόσωπο που μαζί του θα περάσεις πολύ ωραία! Ιδανική περίοδος από τις 11 έως τις 29 Αυγούστου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πάμε για τρέλες στις Σεϋχέλλες αρχίζεις να τραγουδάς αγαπητέ Τοξότη ήδη από τις 29 Ιουλίου όπου ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα.  Όπου για σένα δεν προβλέπονται κοντινές εξορμήσεις. Αλλά καλοκαιρινές διακοπές σε μέρος πιο μακρινό. Ως τις 11/8 είναι το πιο hot διάστημα που θα σε βρει ξαπλωμένο σε παραλία να αγναντεύεις το πέλαγο και να λες «δεν θέλω να ξαναζήσω άλλη καραντίνα»!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τις βαλίτσες σου αγαπητέ μου Αιγόκερε θα τις ετοιμάσεις από τις 11/8 όπου θα έχεις ξενοιάσει από τα οικονομικά, τα επαγγελματικά και τις υποχρεώσεις. Και θα είσαι σε ετοιμότητα να ταξιδέψεις και να νιώσεις ανέμελος.  Το μέρος που θα επισκεφτείς θα είναι μακρινό και ο έρωτας θα σου κλείνει πονηρά το μάτι…. Ως τις 29/8 είσαι σε φάση που έχεις πατήσει παύση σε όλα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου το ζήτημα σου αυτό το καλοκαίρι είναι να καταφέρεις να μαζέψεις κανά φράγκο για να μπορέσεις να πας διακοπές και εδώ τα τινά είναι δύο. Οι προσκλήσεις και οι ευκαιρίες για μετακινήσεις θα δοθούν από τις 29  Ιουλίου έως και τις 11 Αυγούστου. Όμως σε αυτή την περίοδο και ιδιαίτερα ως τις 16/8 ευνοείσαι και στα οικονομικά σου όπου αυτή την ευκαιρία δεν πρέπει να την χάσεις…. Οπότε εσύ επιλέγεις: Είτε πας φτωχικές διακοπές και μένεις με άδειο πορτοφόλι, είτε μαζεύεις χρήματα και περιμένεις στα τέλη του Αυγούστου που θα είναι και πιο χαλαρά για να ταξιδέψεις.

ΙΧΘΥΣ

Ετοιμάζω ταξίδι μονάχα για πάρτι σου αρχίζεις και τραγουδάς αγαπητέ μου Ιχθύ ήδη από τις 22 Ιουλίου όπου μπαίνεις σε μία ρομαντική διάθεση ενώ δεν λείπουν και τα κανονίσματα των διακοπών! Όλος ο Αύγουστος για σένα προσφέρεται για ταξιδάκια και μετακινήσεις, το πιο hotδιάστημα ωστόσο είναι η περίοδος από τις 11-29/8.

oroskopos