Βασίλης Μπισμπίκης :«Καμία σχέση με τον Βόσκαρη»

15 Αυγούστου 2021 16:30

Η συμμετοχή του στον δεύτερο κύκλο στις «Άγριες μέλισσες» εκτόξευσε τις μετοχές του.

Βέβαια, σε αυτό συνετέλεσε και η δική του παρουσία, αφού έδωσε ρεσιτάλ ως ο κακός της σειράς. Ακόμη και τώρα ο ρόλος του Βόσκαρη έχει μείνει χαραγμένος στο μυαλό όλων, όχι μόνο των φαν

του επιτυχημένου σίριαλ.

Το τηλεοπτικό παραμύθι του Βασίλη Μπισμπίκη έχει φέτος και… Δράκους. Για την ακρίβεια «Κομάντα και Δράκους». Ο δημοφιλής ηθοποιός την ίδια στιγμή… τραγουδάει και Μπαλάντα, δείχνοντας ότι μπορεί να συνδυάσει υπέροχα και τηλεόραση και κινηματογράφο.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκε στα κινηματογραφικά βραβεία Ίρις, για την ταινία “Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς”.

Εκεί μίλησε, τόσο για την ταινία, όσο και για τις Άγριες Μέλισσες. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά,

είναι πολύ χαρούμενος που άνοιξαν οι κινηματογράφοι και ο κόσμος έτρεξε να κόψει θερινά εισιτήρια.

Όλα μπαίνουν σε μία ευθεία. Όλα επιστρέφουν σιγά σιγά στην καθημερινότητα έπειτα από τη σκληρή λαίλαπα του κορονοϊού. Η πανδημία έκλεισε τα πάντα και τώρα ξανά η καλλιτεχνική ζωή παίρνει επιτέλους… ζωή.

Άγριες Μέλισσες - Βασίλης Μπισμπίκης: «Με "γοητεύει" η σκληρότητά του Βόσκαρη, η πίστη που δεν σπάει εύκολα! Αυτός ο άνθρωπος πάει μέχρι τέλους»

Το παράδοξο ξέρετε ποιο είναι; Μάνος στην ταινία ο Μπισμπίκης, Μάνος (Βόσκαρης) και στις Άγριες Μέλισσες. Φυσικά, αυτό είναι κάτι εντελώς τυχαίο, με τον ίδιο να μην πιστεύει, όπως δηλώνει, σε μεταφυσικές καταστάσεις. Ο Βασίλης Μπισμπίκης δήλωσε πως του αρέσει να βλέπει τις ταινίες, στις οποίες παίζει. Κι αυτό γιατί βλέποντας τον εαυτό του μπορεί να βελτιώνεται στο υποκριτικό ταλέντο του.

Όσον αφορά τις Άγριες Μέλισσες; Όπως δήλωσε και ο Λευτέρης Χαρίτος, ο Β. Μπισμπίκης είναι ένας εξαίρετος ηθοποιός. Η συμμετοχή του στη σειρά καθήλωσε τους τηλεθεατές. Οι σκηνές με τη Λενιώ, στη φυλακή αλλά ειδικά η τελευταία σκηνή του στη σειρά όπου έδωσε τέλος στη ζωή του ήταν συγκλονιστική.

Τώρα είναι έτοιμος για ένα νέο τηλεοπτικό βήμα, μέσα από τη σειρά “Κομάντα και Δράκοι”, ένα έργο γεμάτο μυστήριο και σασπένς που θα προβάλλεται από το MEGA.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης επισήμανε ότι θα παίξει κάτι διαφορετικό στη νέα σειρά σε σύγκριση με τις «Άγριες μέλισσες», Συγκεκριμένα, θα έχει καλό ρόλο στη σειρά “Κομάντα και Δράκοι” και θα είναι πολύ καλύτερος από τον Μάνο Βόσκαρη που γνωρίσαμε στην επιτυχημένη σεορά του ΑΝΤ1. Οι τηλεθεατές θα δουν για πρώτη φορά τον ηθοποιό σε έναν ρόλο καλό και πολύ διαφορετικό από όσους τον έχουμε δει έως σήμερα.

Και αυτό όπως τόνισε και ο ίδιος είναι ένα ακόμη δέλεαρ και μεγάλη πρόκληση για εκείνον για να συμμετάσχει. «Είμαι καλύτερος άνθρωπος στο Κομάντα και Δράκοι». Προφανώς θα είναι Κομάντο

και όχι Δράκος ο αγαπημένος ηθοποιός.

Πηγή : περιοδικό Ciao