Άγριες μέλισσες spoiler: έρχεται μεγάλη ρήξη ανάμεσα σε Μυρσίνη και Πηνελόπη! Η κόρη του Δούκα τα βάζει και με τον Ακύλα

16 Αυγούστου 2021 08:40

Άγριες μέλισσες spoiler: έρχεται μεγάλη ρήξη ανάμεσα σε Μυρσίνη και Πηνελόπη! Η κόρη του Δούκα τα βάζει και με τον Ακύλα

Η Πηνελόπη περνάει ήρεμα στο Παρίσι σπουδάζοντας νομικά. Μένει στο σπίτι της Ανέτ, έχει όλες τις ανέσεις, αλλά ξέρει ότι δεν μπορεί να μείνει για πάντα εκεί.

Στα πρώτα επεισόδια του τρίτου κύκλου στις Άγριες μέλισσες, η Πηνελόπη θα βρίσκεται ακόμη στο Παρίσι, ολοκληρώνοντας τις σπουδές της. Στόχος της είναι να συνεχίσει το έργο που άφησε στη μέση ο Αλέξης, διαβάζοντας νομικά.

Αυτό που η ίδια δεν έχει προβλέψει, είναι πως η επιστροφή της στο Διαφάνι, θα είναι από μόνη της δύσκολη. Η Πηνελόπη θα γυρίσει και θα μείνει μαζί με τον Νικηφόρο και τον Κωνσταντή.

Οι έρευνές της θα ξεκινήσουν, ενώ δε θα αργήσει να έρθει αντιμέτωπη με το παρελθόν της μητέρας της. Και τότε θα πάθει το μεγάλο σοκ. Θα καταλάβει πως εκείνη κινεί τα νήματα τόσα χρόνια. Η Μυρσίνη είναι η πηγή του κακού και όχι ο Δούκας. Θα πέσει από τα σύννεφα από την αποκάλυψή της.

Η ρήξη ανάμεσα σε μητέρα και κόρη θα είναι μεγάλη. Αλλά δεν θα είναι η μόνη στις Άγριες μέλισσες.

Η Πηνελόπη δεν θα αργήσει να μπει και στο στόχαστρο του Ακύλα Μεγαρίτη. Ενώ πολλές φορές θα κινδυνεύσει και η ίδια της η ζωή.

Όλα τα μυστικά των Σεβαστών θα έρθουν στο φως, με την Πηνελόπη να διχάζει πρωταγωνιστές και τηλεθεατές.