Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη επηρεάζοντας σημαντικά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού

17 Αυγούστου 2021 07:45

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη επηρεάζοντας σημαντικά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού

Γεγονός είναι ότι δεν είναι εύκολο να επικεντρωθούμε σε πρακτικά ζητήματα με την σελήνη στο συγκεκριμένο ζώδιο. Καθώς αυτό που μας ευχαριστεί είναι να διασκεδάσουμε και να συζητήσουμε για διάφορα πνευματικά θέματα.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη επηρεάζοντας σημαντικά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού.

Έτσι θα στραφούμε στο ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον και σε πρόσωπα που μπορούν να μας εμπλουτίσουν με νέες γνώσεις. Η παιδεία και η εκπαίδευση μπορούν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Δίνεται η δυνατότητα να κάνουμε σημαντικές επιλογές ώστε να καταλήξουμε στο αντικείμενο που μας ενδιαφέρει και μας εκπροσωπεί.

Η ανάγκη να ξεφύγουμε από τα τετριμμένα μπορεί να οδηγήσει σε κοντινές αποδράσεις στην ύπαιθρο που θα μας βοηθήσουν να αναζωογονηθούμε σε σημαντικό βαθμό. Βέβαια είναι απαραίτητο να είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι σε ότι έχουμε αναλάβει ιδιαίτερα σε ότι αφορά τον εργασιακό τομέα καθώς με ευκολία μπορεί να οδηγηθούμε σε λάθη ή παραλείψεις που θα μας στοιχίσουν.

Το τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Άρη στην Παρθένο το πρωί δεν βοηθά να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους σε όλα τα επίπεδα.

Και μπορεί να οδηγήσει σε ακραίες συμπεριφορές και κόντρες που θα ενοχλήσουν το ευρύτερο περιβάλλον μας. Οφείλουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στον τρόπο που επικοινωνούμε. Και αντιδρούμε γιατί με ευκολία οδηγούμε τις καταστάσεις σε έκρηξη και μπορεί να μπούμε σε διαδικασία σφοδρών αντιπαραθέσεων. Εμπόδια και κακή διάθεση δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν υπερένταση και σε ότι αφορά τον επαγγελματικό χώρο καθώς δεν είναι εύκολο να λειτουργήσουμε.

Το βράδυ το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες προκαλεί έντονη ευαισθησία και συναισθηματισμό. Οι αυταπάτες πρωταγωνιστούν και μπορεί να οδηγήσουν σε λάθος επιλογές που αργότερα θα μετανιώσουμε. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε νέες γνωριμίες που μπορεί να επηρεάζει την προσωπική μας ζωή. Είναι εύκολο να φαίνονται ιδανικές, όμως το βέβαιο είναι ότι δεν θα είναι.

myastro