Ο χαμός σε live του Νίνο: Έλειψε απ’ τη νύχτα και οι φαν του σχεδόν ποδοπατήθηκαν (φωτογραφικό υλικό)

14 Μαΐου 2019 14:14

Τις προάλλες άκουγα από -φίλτατους, όλα κι όλα- συναδέλφους, του… πολύ ποιοτικού κιόλας ρεπερτορίου και αντιστοίχων, θεωρητικά πάντα, για Ελλάδα μιλάμε, εντύπων, πως “ο Νίνο Ξυπολιτάς δεν έχει πια πέραση. Γι’ αυτό σταμάτησε να εμφανίζεται στα νυχτερινά κέντρα και τα υπόλοιπα είναι μπούρδες”.

Ούτε συνεννοημένη να ήμουν με τον Ροδίτη τραγουδιστή, που με επιβεβαίωσε όταν τους έλεγα, εν μέσω γκουρμέ λιχουδιών -και άκρατου οίνου, για μένα- στην καρδιά της Αθήνας: “Δεν είστε με τα καλά σας”.

Το live του σάρωσε

Σε ευχαριστώ αγαπημένε που έδωσεs live, που ποδοπατήθηκαν για πάρτη σου, που επικράτησε φρενίτιδα-για να το θέσω κομψά- για να μπουν ορισμένοι δοκησίσοφοι, ουχί… επαΐοντες, στη θέση τους.

Στο διά ταύτα, χαμός έγινε στην συναυλία του Νίνο στην Κατερίνη, αφού από τον πολύ κόσμο κόντεψαν να ποδοπατηθούν οι θαυμαστές που πήγαν να τον δουν. Κοσμοσυρροή της τρελής, με άλλα λόγια,

Ο τραγουδιστής ξεκίνησε την περιοδεία του και μια από τις στάσεις του ήταν και η Κατερίνη, όπου οι θαυμαστές τους”πλημμύρισαν” τον χώρο της συναυλίας.

Ο Νίνο δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μερικά στιγμιότυπα από την συναυλία που γινόταν πανικός. Παρακαλώ. Για του λόγου το αληθές.

Ντονατέλλα Αδάμου