Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη μέχρι το πρωί φροντίζοντας να δώσει ελπίδα στα ζώδια της φωτιάς και του αέρα

18 Αυγούστου 2021 07:45

Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη μέχρι το πρωί φροντίζοντας να δώσει ελπίδα στα ζώδια της φωτιάς και του αέρα

Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Λέοντα μετά τα μεσάνυχτα δημιουργεί την ανάγκη για να διασκεδάσουμε. Και να αφήσουμε πίσω μας πιθανές δυσκολίες που μπορεί να υπήρξαν.

Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη μέχρι το πρωί φροντίζοντας να δώσει ελπίδα στα ζώδια της φωτιάς και του αέρα.

Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Λέοντα μετά τα μεσάνυχτα δημιουργεί την ανάγκη για να διασκεδάσουμε. Και να αφήσουμε πίσω μας πιθανές δυσκολίες που μπορεί να υπήρξαν. Οι συνθήκες είναι ιδανικές για να ξεπεράσουμε τυχόν εντάσεις που μπορεί να προέκυψαν στην προσωπική μας ζωή. Και να αφιερώσουμε τον χρόνο μας δημιουργώντας ένα ευχάριστο περιβάλλον διασκέδασης και πάθος για εμάς και το ταίρι μας.

Νωρίς το πρωί η μέρα αρχίζει ιδιαίτερα ευχάριστα καθώς η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον ανάδρομο Δία στον Υδροχόο. Μπορούμε να προχωρήσουμε σε ότι αφορά επαγγελματικά ζητήματα που σχετίζονται με την επικοινωνία και την διαφήμιση. Παράλληλα, νομικές υποθέσεις είναι δυνατόν να εξελιχθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αρκεί να εμπιστευτούμε τα πρόσωπα που συμβουλευόμαστε. Είναι πολύ πιθανό ακόμα να υπάρξουν επαγγελματικές προτάσεις που θα μας βοηθήσουν να ανοίξουμε τα φτερά μας. Και να εξελιχθούμε με καθοριστικό τρόπο.

Αργότερα η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω, σε μία θέση που δεν της ταιριάζει πολύ.

Επικεντρωνόμαστε κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σχέδια και προτάσεις που μπορεί να υπάρχουν. Βλέπουμε με απόλυτο ορθολογισμό και αποστασιοποίηση τις ευκαιρίες που μας δίνονται. Βέβαια είναι σημαντικό να μην κάνουμε τον συναισθηματισμό γιατί αυτό οδηγεί σε απολυτότητα που μπορεί να ενοχλήσει σε σημαντικό βαθμό τον επαγγελματικό περίγυρο.

Η ανάγκη να καταξιωθούμε στο πεδίο της καριέρας είναι έντονη για αυτό και δεν θα διστάσουμε να πάρουμε πρωτοβουλίες. Που θα μας βοηθήσουν να ανέβουμε τα σκαλιά της ιεραρχίας στον επαγγελματικό χώρο. Παράλληλα βέβαια οι υποχρεώσεις αυξάνονται σε σημαντικό βαθμό, όμως μας δίνουν τη δυνατότητα να δείξουμε τα προσόντα που έχουμε και το τι μπορούμε να καταφέρουμε. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε στην προσωπική μας ζωή καθώς είναι εύκολο να αμελήσουμε το ταίρι μας και να προκαλέσουμε εντάσεις και ψυχρότητα που θα τραυματίσουν τη σχέση.

myastro