Άγριες μέλισσες: η απόφαση του ΑΝΤ1 που κάνει άνω κάτω τη σειρά! Έξαλλοι οι συντελεστές, αγωνία για τη συνέχεια

19 Αυγούστου 2021 08:00

Άγριες μέλισσες: η απόφαση του ΑΝΤ1 που κάνει άνω κάτω τη σειρά! Έξαλλοι οι συντελεστές, αγωνία για τη συνέχεια

Οι Άγριες μέλισσες τα δύο τελευταία χρόνια αποτελούν το πιο δυνατό χαρτί του ANT1. Το ίδιο αναμένεται και φέτος με τον τρίτο κύκλο. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι όλα είναι ρόδινα στη μεταξύ τους σχέση.

Μια κίνηση του καναλιού έχει προκαλέσει εκνευρισμό στους συντελεστές της σειράς. Ενώ παράλληλα έχει δημιουργηθεί αβεβαιότητα για το μέλλον.

Τα γυρίσματα για τον τρίτο κύκλο στις Άγριες μέλισσες ξεκινούν και στόχος είναι αρχές Οκτώβρη να δούμε το πρώτο επεισόδιο. Το μεγάλο ερώτημα όμως είναι πού θα το δούμε πρώτα;

Όπως σας είχε αποκαλύψει το iciao, ο ΑΝΤ1 θέλει να ενισχύσει πολύ την ψηφιακή πλατφόρμα του. Γι΄ αυτό κι εκεί έκλεισαν οι Σέρρες του Γιώργου Καπουτζίδη.

Για τις Άγριες μέλισσες σκέφτονται να προβάλλονται μια εβδομάδα νωρίτερα, στην συνδρομητική πλατφόρμα .

Μάλιστα οι σκέψεις αυτές περιλαμβάνουν και άλλα προγράμματα του καναλιού. Όπως το επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι Ρουκ Ζουκ που παρουσιάζει η Ζέτα Μακρυπούλια.

Φυσικά αυτό το σενάριο μόνο ενθουσιασμό δεν προκαλεί στους συντελεστές της σειράς.

Ο πιο σημαντικός λόγος της δυσφορίας είναι ότι το ενδεχόμενο αυτό θα προκαλέσει καταιγισμό από spoilers.

Εφόσον η σειρά θα προβάλλεται μια εβδομάδα νωρίτερα, θα διαρρέει ακόμα πιο εύκολα το περιεχόμενο των επερχόμενων επεισοδίων. Αυτό με τη σειρά του, αναμενόμενα, θα φέρει πτώση στην τηλεθέαση. Καθώς το ενδιαφέρον του κοινού θα είναι μειωμένο για κάτι που έχει προβληθεί ήδη μέσω του ANT1 Next.

Αυτή την στιγμή ο ANT1 βρίσκεται σε μεγάλο δίλλημα. Αφενός οι Άγριες Μέλισσες είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να δώσει ώθηση στην πλατφόρμα του. Αφετέρου όμως δεν θέλει να καταστρέψει ότι έχτιζε εδώ και δύο χρόνια.

Η τελική απόφαση αναμένεται να παρθεί το προσεχές διάστημα.