Μαρία Αντωνά – Άρης Σοϊλέδης: βουτιές στον Αστέρα Βουλιαγμένης λίγο πριν φορέσουν βέρα στο δεξί (φωτογραφίες)

19 Αυγούστου 2021 09:30

Μαρία Αντωνά - Άρης Σοϊλέδης: βουτιές στον Αστέρα Βουλιαγμένης λίγο πριν φορέσουν βέρα στο δεξί (φωτογραφίες)

Η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Και σύντομα πρόκειται να ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Πριν κάνουν το μεγάλο βήμα στη σχέση τους, το αγαπημένο ζευγάρι πέρασε κάποιες χαλαρές στιγμές. Και απόλαυσε τις βουτιές του στον Αστέρα της Βουλιαγμένης.

Ο παρουσιάστρια και ο ποδοσφαιριστής είναι μαζί τα τρία τελευταία χρόνια και ο ένας έχει βρει στον άλλον το άλλο του μισό. Γι’ αυτό και ετοιμάζονται να φορέσουν βέρα στο δεξί.

Η πρόταση γάμου έγινε από τον Άρη Σοϊλέδη και πράγματι ήταν εντυπωσιακή, όπως παραδέχεται η Μαρία Αντωνά.

«Έχει γίνει επίσημη πρόταση γάμου από τον σύντροφό μου. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, μια ημερομηνία. Τα πράγματα είναι λίγο ρευστά και λόγω του κορονοϊού.

Δεν ήταν κάτι που περίμενα. Ήταν μια πολύ αυθόρμητη κίνηση που έκανε ο Άρης, που από την πρώτη στιγμή που τον έχω γνωρίσει είναι ένα παιδί που δε μπορείς να το προβλέψεις, όσο και να θέλεις. Είναι λίγο τρελός με αυτά.

Κάποια στιγμή πριν από τα Χριστούγεννα μου είπε να πάμε μια βόλτα να γνωρίσω κάποιους συμπαίκτες του. Και τελικά αυτό το γεύμα ήταν μια ωραία επίσκεψη σε ένα ωραίο σκάφος στολισμένο με πολύ ωραία μουσική. Και ένα drone ήρθε και έφερε αυτό που ξέρεις. Έστησε υπερπαραγωγές. Σε αυτά είναι τρομερός» έχει πει η παρουσιάστρια.

Η οποία λίγο καιρό αργότερα δημοσίευσε φωτογραφίες στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram από την πρόταση γάμου που της έκανε ο ποδοσφαιριστής.