Νικολέττα Καρρά: ποζάρει με μπικίνι στα 44 χρόνια της και προκαλεί… μποφόρ στη Μύκονο (φωτογραφίες)

19 Αυγούστου 2021 09:10

ΑποκάλυψΝικολέττα Καρρά: ποζάρει με μπικίνι στα 44 χρόνια της και προκαλεί… μποφόρ στη Μύκονο (φωτογραφίες)η: Τι τρέχει με την Νικολέττα Καρρά και τον Διονύση Παναγιωτάκη;

O έρωτας φαίνεται ότι της πάει πολύ. Ο λόγος για τη Νικολέττα Καρρά, η οποία προκαλεί πολλά… μποφόρ με τις καλοκαιρινές εμφανίσεις της. Ειδικά στη Μύκονο όπου περνά τον περισσότερο χρόνο των διακοπών της.

Η ηθοποιός δείχνει να απολαμβάνει ένα από τα ωραιότερα καλοκαίρια της ζωής της. Μετά το διαζύγιό της από τον δικηγόρο Φώτο Πιττάτζη, η Νικολέττα Καρρά είναι ξανά full in love. Αυτή τη φορά με τον θεατρικό παραγωγό και ιδιοκτήτη τηλεοπτικού σταθμού Διονύση Παναγιωτάκη.

Και το χαμόγελό της είναι μόνιμο στις τελευταίες φωτογραφίες που ανεβάζει στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram. Στα 44 χρόνια της ποζάρει με αποκαλυπτικό μπικίνι που αναδεικνύει το αγαλματένιο σώμα της και κερδίζει όλα τα ανδρικά βλέμματα.

Η ηθοποιός παράλληλα ετοιμάζεται και για το επόμενο τηλεοπτικό βήμα της. Αφού θα συμμετάσχει στη νέα σειρά του Mega Το αύριο μας ανήκει.