Μαίρη Συνατσάκη: Όταν πόζαρε για τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη

8 Σεπτεμβρίου 2019 13:48

Συνατσάκη

Σπύρος Χατζηαγγελάκης και Μαίρη Συνατσάκη ήταν κάποτε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz… Διατηρούσαν σχέση για περίπου τρία χρόνια, ωστόσο εδώ και καιρό έχουν τραβήξει δρόμους χωριστούς.
Η παρουσιάστρια και youtuber έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή, αφού βρίσκεται σε σχέση με τον Αιμιλιανό Σταματάκη, ενώ ο ηθοποιός της «Μουρμούρας» προτιμά να κρατά αυτό το κομμάτι της ζωής του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Συνατσάκη
Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης, που εκτός από ηθοποιός είναι και φωτογράφος, μετά την είδηση του θανάτου του κορυφαίου φωτογράφου Πίτερ Λίντμπεργκ μοιράστηκε με τους followers του στο Instagram μερικές φωτογραφίες – ασπρόμαυρα πορτρέτα, ανάμεσα στις οποίες βρέθηκαν και δύο με την πρώην σύντροφό του.

Συνατσάκη
Η αλήθεια είναι ότι η Μαίρη Συνατσάκη είχε ποζάρει πολλές φορές στο φακό του, δημοσιεύοντας μάλιστα και πολλές από τις λήψεις τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Οι δυο τους έχουν τυπικές σχέσεις μετά τον χωρισμό, όμως ο ηθοποιός του Alpha κοινοποιεί καθημερινά φωτογραφίες που έχει κατά καιρούς τραβήξει, παρουσιάζοντας έτσι και τη δουλειά του.
Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης δημοσίευσε στο Instagram: