Με την Σελήνη σε σύνοδο με τον ανάδρομο Δία στον Υδροχόο έχουμε την αισιοδοξία και την στήριξή του φιλικού μας περιβάλλοντος

22 Αυγούστου 2021 07:45

Με την Σελήνη σε σύνοδο με τον ανάδρομο Δία στον Υδροχόο έχουμε την αισιοδοξία και την στήριξή του φιλικού μας περιβάλλοντος

Στις 15:02 το μεσημέρι ολοκληρώνεται η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου που επηρεάζει κυρίως τα Σταθερά ζώδια των τελευταίων ημερών.

Με την Σελήνη σε σύνοδο με τον ανάδρομο Δία στον Υδροχόο έχουμε την αισιοδοξία και την στήριξή του φιλικού μας περιβάλλοντος.

Είναι η δεύτερη Πανσέληνος στον συγκεκριμένο άξονα που πραγματοποιείται αυτή τη χρονιά. Και δίνει την δυνατότητα να κλείσουμε με απόλυτη αισιοδοξία και θετική εξέλιξη ζητήματα που αφορούν τις φιλικές και προσωπικές μας σχέσεις. Με την Σελήνη σε σύνοδο με τον ανάδρομο Δία στον Υδροχόο έχουμε την αισιοδοξία και την στήριξή του φιλικού μας περιβάλλοντος για να προχωρήσουμε σε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν τις φιλοδοξίες μας.

Mέσα από το φιλικό περιβάλλον δεν αποκλείεται να υπάρξουν καταλυτικές νέες γνωριμίες που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην αισθηματική σας ζωή.

Οι γνωριμίες αυτές θα μας γεμίσουν χαρά και θα μας βοηθήσουν να επεκτείνουμε τον φιλικό περίγυρο. Bάζοντας στη ζωή μας νέα πρόσωπα που μπορούν να μας προσφέρουν πολλά. Θετικές εξελίξεις είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν σε ότι αφορά συλλόγους. Kαι ομάδες αφού μέσα από αυτές μπορούμε να πάρουμε θετική ενέργεια. Να προχωρήσουμε με γοργά βήματα στην επίτευξη των ονείρων μας.

Σημαντικό ρόλο θα παίξει το τρίγωνο του Άρη από την Παρθένο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Αφού θα δώσει υπέροχες ευκαιρίες στον εργασιακό χώρο που θα μας βοηθήσουν να αλλάξουμε την ροή των οικονομικών μας. Η πρωτότυπη σκέψη και ο δυναμισμός λειτουργούν σε απόλυτη αρμονία και μπορούν να δώσουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στο πεδίο της δουλειάς. Δεν λείπει η εργατικότητα. Και η ανάγκη να προχωρήσουμε σε κάτι καινοτόμο και προοδευτικό στη ζωή μας. Αυτό είναι που θα δώσει σημαντική ανάσα σε όποιες επιδιώξεις έχουμε. Ας αξιοποιήσουμε κάθε πρόταση που μπορεί να έρθει αιφνιδιαστικά αφού είναι πολύ πιθανό να σημάνει την αρχή εξαιρετικών εξελίξεων για την εργασιακή μας πορεία.

Ακόμα, το συγκλίνων τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Ζυγό με τον Κρόνο στον Υδροχόο σταθεροποιεί την συναισθηματική μας ζωή. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές νέες γνωριμίες που ήρθαν για να μείνουν στη ζωή μας. Υπάρχουν οι προϋποθέσεις για μία μακροχρόνια κατάσταση που μας ικανοποιεί απόλυτα. Έχουμε την διάθεση να χτίσουμε κάτι καινούργιο με αργά και σταθερά βήματα. Καθώς φαίνεται ότι μπορεί να αποδώσει σημαντικά οφέλη στα αισθηματικά μας.

myastro