Μαρία Μπεκατώρου: αυτό είναι το ανατρεπτικό σόου που θα παρουσιάσει στο MEGA! Πώς ο Μαρινάκης το πήρε μέσα από τα χέρια του Ατζούν

23 Αυγούστου 2021 08:20

Μαρία Μπεκατώρου: αυτό είναι το ανατρεπτικό σόου που θα παρουσιάσει στο MEGA! Πώς ο Μαρινάκης το πήρε μέσα από τα χέρια του Ατζούν

Δυναμική είσοδο θα κάνει στο MEGA η Μαρία Μπεκατώρου αφού θα αναλάβει την παρουσίαση δύο εκπομπών. Μάλιστα η δεύτερη θα αφορά ένα ανατρεπτικό show. Για το οποίο μάλιστα υπήρχαν πολλοί μνηστήρες αλλά τελικά κατέληξε στα χέρια του μεγάλου καναλιού.

Η ανακοίνωση του MEGA για την έναρξη της συνεργασίας με τη Μαρία Μπεκατώρου δεν συνοδεύτηκε από περαιτέρω πληροφορίες. Για την πρώτη εκπομπή είχε γίνει γνωστό ότι θα είναι το τηλεπαιχνίδι «The Chase». Για τη δεύτερη που αφορούσε ένα show δεν είχε αναφερθεί το παραμικρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογράφου Γρηγόρη Μελά, η Μαρία Μπεκατώρου προορίζεται για ένα μουσικό show. Που μας έρχεται από τη Νότιο Κορέα.

Ο λόγος για το ‘I Can See Your Voice’, το οποίο ξεκίνησε από την Ασία και έκανα πάταγο σε όσες χώρες προβλήθηκε. Μάλιστα η Acun Media, η οποία έχει τα δικαιώματα του show στην Τουρκία, κυνήγησε έντονα να το αποκτήσει και για την Ελλάδα. Αλλά το MEGA πρόλαβε να κλείσει τη συμφωνία.

Το «I Can See Your Voice» με την Μαρία Μπεκατώρου θα προβάλλεται μια φορά την εβδομάδα. Και ήδη οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει στο MEGA, ούτως να βγει στον αέρα μέσα στο φθινόπωρο.