Τάκης Ζαχαράτος: Υποκλίνομαι στον Αντετοκούνμπο, είναι πηγή έμπνευσης

23 Αυγούστου 2021 22:25

Ο αγαπημένος showman Τάκης Ζαχαράτος μας κρατάει συντροφιά στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» και μιλάει για την παράστασή του που λατρεύτηκε από το κοινό, αλλά και τον θαυμασμό του απέναντι στον Γιάννη Αντετοκούνμπο. «Νιώθω τόσο οικεία μαζί σας», είπε στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη ενθουσιαμένος ο Τάκης Ζαχαράτος. Η παράστασή του, που τόσο πολύ αγαπήθηκε από τον κόσμο, πήρε παράταση για λίγες μέρες ακόμα. «Είμαι τρεις ώρες στην σκηνή, ασταμάτητα. Με ρωτάνε πως αντέχω, λέω “αντέχω, γιατί μου αρέσει πολύ αυτό που κάνω”. Έκανα τον Εμανουέλ Μακρόν, την Ματίνα Παγώνη, τη Λίνα Μενδώνη, όλες τις Άγριες Μέλισσες». 

«Υποκλίνομαι στον Γιάννη Αντετοκούνμπο» 

«Επειδή μαύρισε η ψυχή μου με όλα αυτά που συμβαίνουν, πάντα σφιγγόταν η καρδιά μου και μάτωνε, και απ’ την άλλη πείσμωνα και έλεγα στον εαυτό μου γράψε τα καλύτερα κείμενα, είναι υποχρέωσή σου στον κόσμο. Είμαι πολύ συγκινημένος με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που είανι πρότυπο σε μία εποχή που δοκιμάζονται οι αξίες. Αυτό το πλάσμα που μοιραζόταν με τον αδερφό του τα παπούτσια για να κάνει προπόνηση και να φτάνει στην κορυφή, όχι υποκλίνομαι… Ήθελα να τιμήσω αυτόν τον άνθρωπο γιατί είνα πηγή έμπνευσης, πολιτισμού και αξιών». «Θέλω να του πω ότι τον περιμένω στο Άλσος και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην οικογένειά του», συμπλήρωσε ο Τάκης Ζαχαράτος.

Ενώ αναφερόμενος στο  βιβλίο του , ο γνωστός showman τόνισε : «Είμαι πολύ χαρούμενος για την αγάπη που δείχνει ο κόσμος στο βιβλίο μου. Γράφτηκα ένα χρόνο πριν και συνέπεσε με τα θλιβερά περιστατικά με τις γυναικοκτονίες και την ενδοοικογενειακή βία. Έπρεπε να κάνω ιστορική έρευνα. Έχει πολλά μηνύματα μέσα το βιβλίο. Μπήκα σε χιλιάδες χαρακτήρες και προσπάθησα να καταλάβω τη ρίζα της βίας», είπε ο Τακης Ζαχαράτος .