Άγριες μέλισσες spoiler: Νικηφόρος και Μπάμπης ενώνουν τις δυνάμεις τους για την Ασημίνα! Ποιος είναι ο κοινός εχθρός

24 Αυγούστου 2021 08:40

Σίγουρα, αυτή την εξέλιξη δεν την περιμένεις κανείς. Έχουμε σημειώσει όμως από την πρώτη στιγμή ότι ο τρίτος κύκλος στις Άγριες μέλισσες θα έχει πάρα πολλές ανατροπές.

Όπως για παράδειγμα αυτή ανάμεσα στον Νικηφόρο και τον Μπάμπη. Στον δεύτερο κύκλο είχαν συνέχεια καυγάδες και εντάσεις. Ο λόγος ήταν, φυσικά, η Ασημίνα, η οποία κατάφερε να κατακτήσει τις καρδιές των δύο ηρώων.

Πλέον ενώνουν τις δυνάμεις τους. Και ο λόγος είναι πάλι ο ίδιος! Ο Μπάμπης και ο Νικηφόρος θα έχουν έναν κοινό στόχο, στις Άγριες Μέλισσες. Ενώ πριν ήταν η Ασημίνα αυτή που τους χώριζε, τώρα η Ασημίνα τους ενώνει.

Ο Πέτρος Ορφανίδης μπαίνει για τα καλά στη ζωή της πρωταγωνίστριας, εντυπωσιάζοντάς τη. Ενώ με τον Νικηφόρο έχουν συμφωνήσει να κάνουν μία νέα αρχή για χάρη του μικρού, αυτό δε θα πραγματοποιηθεί.

Οι σχέσεις τους θα είναι καλές, όμως δεν θα είναι κι επίσημα μαζί. Αυτό είναι κάτι που θέλει να ανατρέψει ο Νικηφόρος, διότι είναι ερωτευμένος μαζί της και δεν θέλει να τη χάσει. Έτσι, ζητάει από τον Μπάμπη να συνεργαστούν. Του προτείνει να παραμείνει καλός φίλος της Ασημίνας, για να τον ενημερώνει τις επόμενες κινήσεις της.

Εκείνος, αν και θα δυσκολευτεί, θα δεχτεί. Οι δύο πρωταγωνιστές δεν θέλουν να δουν την Ασημίνα στο πλευρό ενός άλλου άντρα. Η συνεργασία τους ξεκινά, με την επιθυμία του Νικηφόρου να την κλείσει ξανά στην αγκαλιά του την Ασημίνα. Βέβαια, η σχέση της με τον Πέτρο θα είναι πολύ έντονη, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα κάτι ερωτικό.