Τρελός ο Τούρκος με την Μπακοδήμου: πρόταση γάμου και εκατομμύρια

9 Σεπτεμβρίου 2019 15:36

Πιστέψαμε ότι η σχέση τους τελείωσε. Όμως ο Τούρκος μεγιστάνας έχει άλλα σχέδια για τον εαυτό του και τη Μαρία Μπακοδήμου…

Η τελευταία τους επανασύνδεση, μετά από πολλά σκαμπανεβάσματα στη σχέση τους, φαίνεται ότι ίσως είναι και η αποφασιστική για τη Μαρία Μπακοδήμου και τον Τούρκο μεγιστάνα Φικρέτ Ινάν, ο οποίος τελικά μάλλον είναι απόλυτα αποφασισμένος να μην χάσει την Ελληνίδα παρουσιάστρια από το πλευρό του. Η σχέση τους, η οποία με χωρισμους και επανασυνδέσεις, διαρκεί πλέον κοντά δύο χρόνια, δείχνει να βρίσκεται σε πολύ κομβικό σημείο και ο Ινάν έκανε την κίνηση-ματ, που δείχνει ότι οι προθέσεις του είναι κάτι παραπάνω από ειλικρινείς και σοβαρές απέναντί της. Όπως αναφέρουν πηγές από το πολύ στενό περιβάλλον της παρουσιάστριας, η ίδια βρίσκεται αυτή την εποχή προ μιας πολύ μεγάλης απόφασης, καθώς ο Ινάν όχι μόνο της έκανε πρόταση γάμου, αλλά της δίνει ότι εκείνη θελήσει, προκειμένου να δεχτεί να γίνει γυναίκα του. Και βέβαια, όσοι ξέρουν τον τούρκο μεγιστάνα, γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο Ινάν έχει τον τρόπο, αλλά και τα εκατομμύρια προκειμένου να κάνει κάθε επιθυμία και όνειρό της πραγματικότητα.

Μπακοδήμου

Ένας έρωτας “Χίλιες και μια νύχτες”

Όταν ο Φικρέτ Ινάν είχε ζητήσει από τη Μαρία Μπακοδήμου να αφήσει πίσω της την Ελλάδα και να τον ακολουθήσει μόνιμα στην Τουρκία, εκείνη με βαριά καρδιά είχε πει όχι. Και κάπως έτσι ήρθε το τέλος για τους δύο τους, μόνο που αυτό το τέλος κάθε άλλο παρά οριστικό και αμετάκλητο ήταν. Στην πραγματικότητα, οι δύο τους πέρασαν ένα πολύ μικρό διάστημα χωριστά, καθώς ούτε ο ένας ούτε ο άλλος άντεξαν στην ιδέα ότι η σχέση αυτή τελείωσε. Όπως λένε οι άνθρωποι που ξέρουν καλά πρόσωπα και πράγματα, ο Ινάν πολιόρκησε και πάλι στενά την Ελληνίδα παρουσιάστρια, όπως άλλωστε είχε κάνει και στην αρχή της γνωριμίας τους και μάλιστα οι ίδιοι άνθρωποι κάνουν λόγο και για ένα ταξίδι-αστραπή στην Ελλάδα που έκανε με αποκλειστικό σκοπό να τη δει, να μιλήσουν και να προσπαθήσουν να διορθώσουν την κατάσταση και να σώσουν τη σχέση τους. Κάτι που τελικα και πέτυχε, καθώς ούτε η Μαρία ήταν ευτυχισμένη μακριά του. Βέβαια, η απόφασή της να μην πάει μόνιμα στην Τουρκία παρέμεινε, καθώς προτεραιότητα της Μαρίας Μπακοδήμου στη ζωή της αυτή την εποχή δεν είναι η ίδια, αλλά τα δύο αγόρια της. Κι όμως, ο Ινάν επιμένει να παρακάμψει κάθε δισταγμό και εμπόδιο, καθώς έχει υποσχεθεί στην παρουσιάστρια ότι θα κάνει κάθε τι προκειμένου και εκείνη αλλά και τα παιδιά της να έχουν τα πάντα και να μην τους λείψει ποτέ τίποτα, αν εκείνη αποφασίσει να πει το μεγάλο “ναι”. Ένα “ναι” που σκέφτεται πολύ σοβαρά και η ίδια, βλέποντας πλέον ότι ο Ινάν είναι ο άνθρωπος που δεν εγκαταλείπει με τίποτα τις προσπάθειες να είναι μαζί της, παρά τα όσα εμπόδια έχουν εμφανιστεί στο δρόμο της σχέσης τους.
Οι δύο τους γνωρίστηκαν όταν η Ελληνίδα παρουσιάστρια βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη για τα γυρίσματα του Power of Love. Και ήταν, όπως λένε οι καλά γνωρίζοντες, έρωτας με την πρώτη ματιά. Για εκείνον τουλάχιστον, ο οποίος γοητεύτηκε τρελά με την Ελληνίδα παρουσιάστρια, της το έδειξε και δεν δίστασε να τη διεκδικήσει. Η Μαρία Μπακοδήμου, γοητευμένη από το ενδιαφέρον του, ενέδωσε στις προτάσεις του να συνεχίσουν τη γνωριμία τους και το ένα ραντεβού με φόντο το ρομαντικό Βόσπορο άρχισε να διαδέχεται το άλλο. Ο Φικρέτ Ινάν είναι προεδρος μιας από τις μεγαλύτερες τουρκικές εταιρείες κατασκευών, της FIYAPI A.S. Και πριν από λίγα χρόνια δήλωσε ότι ενδιαφέρεται να αγοράσει και ήταν σε διαπραγματεύσεις για τρεις τουλάχιστον ελληνικές νησίδες τις οποίες πουλά η Ελλάδα. Πρόκειται για έναν παμπλουτο και πολύ γενναιόδωρο επιχειρηματία, λένε όσοι τον ξέρουν, κάτι που έχει μάθει καλά η Μαρία Μπακοδήμου στο πλευρό του. Και αν πει τελικά το μεγάλο “ναι”, ίσως χάσουμε την παρουσιάστρια, αλλά εκείνη θα κερδίσει μια ζωή βγαλμένη από τις “χίλιες και μία νύχτες”.