Η Σελήνη μετά τα μεσάνυχτα περνάει στον Ταύρο ευνοώντας καταλυτικά τα ζώδια της γης και του νερού

27 Αυγούστου 2021 07:45

Η Σελήνη μετά τα μεσάνυχτα περνάει στον Ταύρο ευνοώντας καταλυτικά τα ζώδια της γης και του νερού

Σημαντικές εξελίξεις μπορεί να υπάρχουν σε οικονομικό επίπεδο. Kαθώς στρέφουμε το ενδιαφέρον μας στο εισόδημα και σε σχέδια που μπορεί να έχουμε για να το αυξήσουμε.

Η Σελήνη μετά τα μεσάνυχτα περνάει στον Ταύρο ευνοώντας καταλυτικά τα ζώδια της γης και του νερού.

Είναι σημαντικό για εμάς να νιώθουμε μέσα από την ύλη ότι υπάρχει σταθερότητα και ασφάλεια. Αυτό μας χαρίζει αυτοπεποίθηση. Βέβαια μπορεί εμμονικά και πεισματικά να κολλήσουμε σε συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν τους γύρω μας θέλοντας και διεκδικώντας το καλύτερο δυνατό για εμάς στον απόλυτο βαθμό.

Οφείλουμε να είμαστε διαλλακτικοί για να μην υπάρξουν συγκρούσεις με πρόσωπα που είναι σημαντικά. Αισθηματικά, μας δίνεται η ευκαιρία να εξελίξουμε τη σχέση μας. Διαμορφώνοντας το κατάλληλο σκηνικό για δύο όπου ο ρομαντισμός και το πάθος θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Είναι σημαντικό να βιώσουμε ότι το ταίρι που έχουμε δίπλα μας μάς χαρίζει σιγουριά. Αυτό θα μας βοηθήσει να είμαστε ήρεμοι και να προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό σε σχέση.

Το τρίγωνο του Ήλιου από την Παρθένο με την Σελήνη στον Ταύρο τα ξημερώματα δρομολογεί την ατμόσφαιρα για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας.

Μας δίνει την ευκαιρία μέσα από την πρακτικότητα και την ωριμότητα που μας χαρίζει να προχωρήσουμε σε οικονομικές και επαγγελματικές επιλογές.

Υπομονή, επιμονή και διάθεση για προσπάθεια είναι τα χαρακτηριστικά που θα μας βοηθήσουν να κλείσουμε υποθέσεις αυτό εργασιακό περιβάλλον ή ακόμα και συμφωνίες οικονομικής φύσεως που θα είναι εξαιρετικά ευνοϊκές για εμάς. Στην προσωπική μας ζωή η λογική πρωταγωνιστεί και δίνει την ευκαιρία να τακτοποιήσουμε όποιες διαφωνίες μπορεί να υπήρξαν με το ταίρι μας καθώς υπάρχει η διάθεση άμεσης συνεννόησης. Το πάθος δεν λείπει και αυτό λειτουργεί άκρως ευνοϊκά για την σχέση μας.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο επηρεάζοντας την ψυχολογία. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εμπόδια σε στόχους και φιλοδοξίες που θα έχουν αντίκτυπο στην οικονομική μας ζωή. Και θα δημιουργήσουν ανασφάλεια και κατήφεια. Προσοχή σε μικροεντάσεις στην σχέση που θα οδηγήσουν στην αποστασιοποίηση.

myastro