Άγριες μέλισσες: ο κύβος ερρίφθη! Πότε θα γίνει η μεγάλη πρεμιέρα του τρίτου κύκλου

27 Αυγούστου 2021 08:40

Άγριες μέλισσες: αυτή κι αν είναι έκπληξη! Η μεγάλη επιστροφή στη σειρά είναι γεγονός (φωτογραφίες)

Οι Άγριες Μέλισσες ετοιμάζονται για τη μεγάλη τους πρεμιέρα και ο τρίτος κύκλος είναι -επιτέλους- εδώ. Με στόχο φυσικά να καθηλώσει τους τηλεθεατές, μέσα από τις καταιγιστικές εξελίξεις. Ποιες ημερομηνίες έπαιζαν όμως για τη μεγάλη πρεμιέρα;

Δύο ήταν οι πιθανότερες ημερομηνίες για την προβολή του πρώτου επεισοδίου: 20 και 27 Σεπτεμβρίου. Πότε, λοιπόν, θα δούμετις Άγριες Μέλισσες να πετούν ξανά;

Η μεγάλη πρεμιέρα προορίζεται για την Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου. Τα γυρίσματα συνεχίζονται εντατικά, με τους πρωταγωνιστές να έχουν επιστρέψει από τις διακοπές τους. Οι νέοι ηθοποιοί που μπαίνουν στη νέα αυτή ιστορία, έχουν γίνει ένα με την ήδη υπάρχουσα -και πολύ δυνατή- ομάδα της σειράς.

Το πρώτο επεισόδιο θα αποτελεί την έναρξη της σεζόν, αλλά και την έναρξη της χούντας, για τους χαρακτήρες. Τα σκηνικά έχουν αλλάξει, όπως και η εμφάνιση πολλών χαρακτήρων. Οι αποστάσεις σε Διαφάνι και Λάρισα μηδενίζονται και οι κεντρικοί μας ήρωες ετοιμάζονται για την μεγάλη τους μάχη.

Ποιοι θα καταφέρουν να πετύχουν τους στόχους και ποιοι θα ζήσουν τον δικό τους εφιάλτη; Ο τρίτος κύκλος έρχεται με μία πολύ δυνατή πρεμιέρα.