Πέτρος Φιλιππίδης: πόλεμος στα κανάλια για τη συνέντευξή του! Έτοιμος να σπάσει τη σιωπή του ο ηθοποιός

28 Αυγούστου 2021 08:10

Πέτρος Φιλιππίδης: πόλεμος στα κανάλια για τη συνέντευξή του! Έτοιμος να σπάσει τη σιωπή του ο ηθοποιός

Περνάει στην αντεπίθεση ο Πέτρος Φιλιππίδης; Τις τελευταίες ώρες οι φήμες ότι πολύ σύντομα θα σπάσει τη σιωπή του δίνουν και παίρνουν. Και το κυριότερο δεν διαψεύδονται από το περιβάλλον του ηθοποιού και σκηνοθέτη.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης όπως είναι γνωστό έχει κριθεί προφυλακιστέος και βρίσκεται στις φυλακές Τρίπολης. Έχει ασκηθεί σε βάρος του ποινική δίωξη για βιασμό και απόπειρες βιασμού.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης έχει αρχίσει να συνηθίζει τη νέα του καθημερινότητα. Ωστόσο, φαίνεται πως σκέφτεται πολύ προσεκτικά τις επόμενες κινήσεις του.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι είναι έτοιμος να μιλήσει για όλα. Χωρίς να διευκρινίζεται αν θα δώσει συνέντευξη ή αν θα εκδώσει κάποιο Δελτίο Τύπου.

Μάλλον θα προσανατολιστεί σε μια τηλεοπτική συνέντευξη με τα κανάλια ήδη να “κοντράρονται” για το ποιος θα πάρει την πολυπόθητη δήλωση.

Το παράδοξο βέβαια είναι ότι τα κανάλια που δίνουν μάχη για τη συνέντευξή του, είναι εκείνα που τον έχουν κόψει από παντού. Η αρχή έγινε με την αποχώρησή του από το «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» με εντολή της διοίκησης της ΕΡΤ. Και ακολούθησε η συμφωνία όλων των τηλεοπτικών σταθμών να μην παίζουν καθόλου σε επανάληψη τις σειρές που πρωταγωνιστεί…