Ο Ερμής περνάει στον Ζυγό και θα λειτουργήσει ευνοϊκά για τα ζώδια του αέρα και της φωτιάς

30 Αυγούστου 2021 07:45

Ο Ερμής περνάει στον Ζυγό και θα λειτουργήσει ευνοϊκά για τα ζώδια του αέρα και της φωτιάς

Είναι σημαντικό να επικεντρωθούμε επικοινωνιακά στις διαπροσωπικές σχέσεις. Ενώ μας δίνεται η ευκαιρία να κλείσουμε καταστάσεις και υποθέσεις που μπορεί να μας ταλαιπωρεί.

Ο Ερμής περνάει στον Ζυγό και θα λειτουργήσει ευνοϊκά για τα ζώδια του αέρα και της φωτιάς.

Σημαντικό είναι να υπάρχει ισορροπία με τους συνεργάτες και το ταίρι μας. Αυτό θα μας γεμίσει η ασφάλεια και θα μας επιτρέψει να αφήσουμε τον φόβο της μοναξιάς στο περιθώριο. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε στις προσωπικές μας απαιτήσεις. Είναι εύκολο να είμαστε υποχωρητικοί με σκοπό την ικανοποίηση των γύρω μας.

Επαγγελματικά, μπορούμε να προχωρήσουμε σε καθοριστικές συμφωνίες που θα μας επιτρέψουν να ανοίξουμε τα φτερά μας. Και να πάρουμε μία νέα πορεία στην καριέρα μας. Στην προσωπική μας ζωή έχουμε την δυνατότητα να λύσουμε παρεξηγήσεις και να ισορροπήσουμε με το πρόσωπο που βρίσκεται στο πλευρό μας. Είναι άμεση η ανάγκη για συντροφικότητα και έντονα ρομαντικές στιγμές. Ας αξιοποιήσουμε το επόμενο χρονικό διάστημα για να τακτοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ζητήματα σε καθοριστικές σχέσεις της ζωής μας καθώς αυτό θα λειτουργήσει απελευθερωτικά για την διάθεσή μας.

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και μας δίνει την ώθηση να επικοινωνήσουμε ιδιαίτερα με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον που είναι σημαντικά για εμάς.

Περνώντας χαλαρές στιγμές μαζί τους έχουμε την ευκαιρία να ξεχάσουμε τους καθημερινούς προβληματισμούς. Και να ευχαριστηθούμε την επικοινωνία και τις συζητήσεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εμπορικές συμφωνίες και συναλλαγές που θα μας κερδίσουν την προσοχή. Και θα μας βοηθήσουν να προχωρήσουμε με γοργούς ρυθμούς στην επαγγελματική μας πορεία.

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο στην Παρθένο αρχικά μπορεί να δημιουργήσει νευρικότητα λόγω της εσωτερικής σύγκρουσης που υπάρχει. Δεν είναι εύκολο να εναρμονίσουμε τα θέλω μας και αυτό μπορεί να εκδηλωθεί τόσο στο στενό περιβάλλον όσο και σε επαγγελματικές επιλογές. Προσοχή καθώς είναι εύκολο να υπάρξουν παρεξηγήσεις με το ταίρι μας λόγω της δυσκολίας να εκφράσουμε αυτά που πραγματικά νιώθουμε.

Αργότερα το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στον Υδροχόο μας διευκολύνει να σταθεροποιηθούμε συναισθηματικά. Και να δείξουμε στους γύρω μας την αυτοπεποίθηση και την ωριμότητα που μας χαρακτηρίζουν. Συμφωνίες και συναλλαγές μπορεί να οδηγήσουν στην επίτευξη των στόχων μας. Αρκεί να προσπαθήσουμε σκληρά και να δείξουμε ότι έχουμε μάθει από τα σφάλματά μας.

myastro