Σάκης Τανιμανίδης: η φωτογραφία που πρόδωσε το μυστικό! Αυτό είναι το σόου που θα παρουσιάσει μετά την ανατροπή με τη Φάρμα

30 Αυγούστου 2021 09:00

Σάκης Τανιμανίδης: η φωτογραφία που πρόδωσε το μυστικό! Αυτό είναι το σόου που θα παρουσιάσει μετά την ανατροπή με τη Φάρμα

Η συνάντηση που είχε ο Σάκης Τανιμανίδης με τον Chief Marketing Officer του ΑΝΤ1, Γιώργο Λεβέντη, προκάλεσε αίσθηση.  Και έκανε πολλούς παρουσιαστές του σταθμού να κάθονται από σε αναμμένα κάρβουνα.

Οι δυο άντρες βρέθηκαν στα γυρίσματα της νέας καμπάνιας του σταθμού για τη νέα σεζόν. Και μάλιστα καθόλου τυχαία δεν ανέβηκε και στα social media του παρουσιαστή η συνάντηση αυτή.

Το όνομα του Σάκη Τανιμανίδη είναι στις πρώτες επιλογές του καναλιού για την παρουσίαση του Ελλάδα Έχεις Ταλέντο. Ειδικά από τη στιγμή που δεν θα βγει όπως όλα δείχνουν η Φάρμα, εξαιτίας των ζημιών από την πυρκαγιά. Το ριάλιτι προγραμματίζεται πλέον για το δεύτερο μισό της σεζόνν. Γεγονός που αφήνει… ανοικτό πεδίο στον Τανιμανίδη για το Ελλάδα έχεις ταλέντο.

Στην κριτική επιτροπή ήδη έχουν κλείσει πολύ δυνατά ονόματα, αφού θα δούμε τους Ζέτα Μακρυπούλια, Γρηγόρη Αρναούτογλου και Τάκη Ζαχαράτο. Επομένως χρειάζονται και ένα πολύ δυνατό όνομα στην παρουσίαση. Και αυτό είναι ο Τανιμανίδης. Άλλωστε, στα δοκιμαστικά που έγιναν δεν έμειναν 100% ικανοποιημένοι από κανέναν.

Ο Σάκης ανήκει στο δυναμικό του σταθμού και θα δώσει άλλη δυναμική στο παιχνίδι. Τώρα μένει να λυθούν τα όποια διαδικαστικά ώστε να γίνουν και οι απαραίτητες ανακοινώσεις.