Μαρία Κίτσου – Δημήτρης Γκοτσόπουλος: δύο ξένοι στον ίδιο γάμο! Κρίση στη σχέση τους; Έχουμε όλο το ρεπορτάζ

31 Αυγούστου 2021 08:00

Μαρία Κίτσου - Δημήτρης Γκοτσόπουλος: δύο ξένοι στον ίδιο γάμο! Κρίση στη σχέση τους; Έχουμε όλο το ρεπορτάζ

Για το ειδύλλιό τους έχουν γραφτεί πάρα πολλά. Εκείνοι δεν επιβεβαίωναν αλλά δεν διέψευδαν και τίποτα. Πάντως, όπως υποστηρίζει το περιοδικό Ciao, η κρίση στη σχέση της Μαρίας Κίτσου και του Δημήτρη Γκοτσόπουλου είναι εμφανέστατη.

«Ο Δημήτρης είναι οικογένειά μου», είχε αποκαλύψει η Μαρία Κίτσου σε συνέντευξή της απαντώντας σε ερώτηση για τον Γκοτσόπουλο. Και δίνοντας παράλληλα τροφής τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι εδώ και καιρό.

Οι δύο τους κυκλοφορούσαν παντού μαζί, ενώ έκαναν και κοινές διακοπές στις Σποράδες στις αρχές του καλοκαιριού. Αμέσως μετά το τέλος του δεύτερου κύκλου των Άγριων μελισσών ταξίδεψαν για Σκόπελο όπου τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός.

Και ξαφνικά… πάγος. Η πρώτη κοινή τους φωτογραφία δημοσιεύτηκε περίπου δύο μήνες μετά όταν πήγαν στον γάμο της Δανάης Μιχαλάκη στη Σύρο. Αλλά και σε αυτή φαίνεται ότι οι δύο τους συμπεριφέρονται πλέον σαν δύο ξένοι. Κατεβασμένα κεφάλια, διακριτική απόσταση ανάμεσά τους και καμία κουβέντα.

Σύμφωνα με το Ciao, η σχέση τους είναι ολοφάνερο ότι περνάει μεγάλη κρίση. Όσο ερωτευμένοι και αν δείχνουν εδώ και δύο χρόνια (και πάμε για τον τρίτο) στη σειρά, πλέον τα πράγματα δεν είναι όπως πριν.

Να θυμίσουμε ότι μετά τις κοινές διακοπές τους στις Σποράδες… άλλος για Χίο τράβηξε και άλλος για Μυτιλήνη. Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος πήγε στην Ισπανία και η Μαρία Κίτσου με φίλες της στην Πορτογαλία. Ακόμη και στην Αθήνα, η Λενιώ κάνει solo εμφανίσεις. Ενώ μετά τον γάμο έφυγε για Κεφαλλονιά. Και πάλι χωρίς τον Δημήτρη στο πλευρό της…