Άγριες μέλισσες spoiler: Ασημίνα και Δρόσω φεύγουν από το Διαφάνι! Μένει μόνη της η Ελένη να αντιμετωπίσει τον Ακύλα

31 Αυγούστου 2021 08:40

Άγριες μέλισσες spoiler: Ασημίνα και Δρόσω φεύγουν από το Διαφάνι! Μένει μόνη της η Ελένη να αντιμετωπίσει τον Ακύλα

Η Ασημίνα ξεκινά μία νέα ζωή στον τρίτο κύκλο στις Άγριες μέλισσες. Και όπως σας έχουμε αποκαλύψει βρίσκει δουλειά ως γραμματέας του Πέτρου, εκδότη εφημερίδας στην εποχή της χούντας.

Οι αποστάσεις βέβαια εκείνη την εποχή μόνο εύκολες δεν ήταν και η Ασημίνα παίρνει μία μεγάλη απόφαση. Φεύγει από το πατρικό της στο Διαφάνι και πηγαίνει να μείνει στη Λάρισα. Εκεί άλλωστε είναι η καθημερινότητά της.

Δεν θα είναι όμως μόνη. Τα τελευταία Spoilers για τις Άγριες Μέλισσες θέλουν και τη Δρόσω να φεύγει στη Λάρισα. Η Ασημίνα, θέλοντας ο μικρός να μεγαλώσει κοντά στον πατέρα του, αρπάζει την ευκαιρία. Αντίστοιχα, η Δρόσω, θέλοντας να παραμείνει δίπλα στον μικρό, την ακολουθεί.

Οι δυο τους μένουν σε ένα νέο σπίτι, μαζί με τον μικρό. Η Δρόσω θα προσπαθήσει, επίσης, να φτιάξει τη ζωή της, ενώ οι δυο τους θα κρατούν επαφές με τη Λενιώ.

Η Ελένη θα μείνει πίσω στο Διαφάνι, παλεύοντας να σωθεί από τον Ακύλα Μεγαρίτη και τα νέα του σχέδια. Ο Λάμπρος της θα βρίσκεται μακριά και θα βασανίζεται. Μοναδική της παρηγοριά θα είναι ο Ζάχος, ο οποίος θα σταθεί στο πλευρό της μέχρι το τέλος.