Ράδιο Αρβύλα: θέμα ωρών η ανακοίνωση της μεταγραφής τους στον ΑΝΤ1! Πώς θα καλύψει το κενό τους το Open

31 Αυγούστου 2021 09:00

Τέλος από τους Ράδιο Αρβύλα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος - Τι λένε ο Αντώνης Κανάκης και ο ΑΝΤ1

Όλα δείχνουν διαζύγιο, επιβεβαιώνοντας το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του iciao. Θέμα ωρών είναι πλέον να ανακοινωθεί επίσημα η αποχώρηση των Ράδιο Αρβύλα από το Open και η μεταγραφή τους στον ΑΝΤ1.

Παρά τη νέα δελεαστική πρόταση από πλευράς του καναλιού της Παιανίας, η απόφαση του Αντώνη Κανάκη και της παρέας του είναι οριστική. Και επιστρέφουν σε γνώριμα λημέρια, σε αυτά του σταθμού του Αμαρουσίου. Και όλοι περιμένουν τις ανακοινώσεις.

Πώς θα καλύψει όμως το Open το κενό που αφήνουν οι Ράδιο Αρβύλα; Οι οποίοι αποτελούσαν το βαρύ πυροβολικό του καναλιού;

Οι αρχικές σκέψεις του Open είναι στη συγκεκριμένη ζώνη να προβληθούν δύο νέες προσθήκες. Από την επόμενη εβδομάδα έρχονται δύο σημαντικές σειρές, με πολύ υψηλές φιλοδοξίες.

Ο λόγος για The Mallorca Files και το φημισμένο Narcos. Με τη δεύτερη να προβάλλεται στις 23:00 με διπλό επεισόδιο. Θυμίζουμε ότι πρόσφατα το κανάλι ανακοίνωσε πως εξασφάλισε και τους τρεις κύκλους της δημοφιλής υπερπαραγωγής. Η οποία βασίζεται σε αληθινά γεγονότα.

Στο επίκεντρο βρίσκεται ο μεγαλύτερος βαρόνος ναρκωτικών στην ιστορία, ο φημισμένος Πάμπλο Εσκομπάρ. Και στη σειρά ξετυλίγεται όλη η δράση του.