Ελένη Μενεγάκη: «Ο πρώτος που πήρα τηλέφωνο ήταν ο Σάββας Πούμπουρας – Πρεμιέρα με Νατάσα Θεοδωρίδου φυσικά»

31 Αυγούστου 2021 13:30

Ελένη Μενεγάκη: αυτός είναι ο σεφ της εκπομπής της - Οι ατάκες φωτιά που είχαν ανταλλάξει την πρώτη φορά που συναντήθηκαν

Η Ελένη Μενεγάκη στην χθεσινή συνέντευξη μίλησε ξεκάθαρα για τις τις κινήσεις που έγιναν για να δρομολογηθεί η επιστροφή της στην τηλεόραση. To Love it πρόβαλε μέρος της συνέντευξης τύπου.

Ελένη Μενεγάκη: «Ο πρώτος που πήρα τηλέφωνο ήταν ο Σάββας Πούμπουρας – Πρεμιέρα με Νατάσα Θεοδωρίδου φυσικά».

«Συνειδητοποίησα ότι μου έλειψε η τηλεόραση, όταν άρχισα να ξανασκέφτομαι τον εαυτό μου μέσα σε αυτήν. Δεν μπορώ να σας πω ότι από τον Σεπτέμβρη μέχρι τον Δεκέμβρη έλεγα «εγώ γιατί δεν είμαι εκεί»; Καθόλου. Όταν άρχισα όμως να το δουλεύω στο μυαλό μου, ότι αν νιώθω και θέλω να είμαι πάλι μέσα στην τηλεόραση, είναι μια απόφαση που πρέπει να την πάρω τώρα, δηλαδή μεταξύ Γενάρη – Μάρτη. Μετά δεν έχει αξία». Είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Πως ξεκίνησε η προετοιμασία

«Καταρχήν δεν είχα συνεργάτες. Η αρχισυντάκτριά μου, εγώ και ο παραγωγός, κλείσαμε. Τρεις μπαίναμε σε αυτό το γραφείο, κοιταζόμασταν τον Απρίλη: «Θα στήσουμε εκπομπή; Θα προλάβουμε»; Τελικά, όλα τα πράγματα έχουν τον χρόνο τους, τη σωστή στιγμή και όταν δεν τα πιέζεις και τα αφήνεις γίνονται μόνα τους».

Για την αλλαγή της ώρας προβολής είπε

«Τρία τεταρτάκια αργότερα θα ξεκινάει η εκπομπή, μού φαίνεται υπέροχο. Δεν θα ξαναγυρνούσα πίσω σε πρωινό, ποτέ. Τελείωσε αυτό. Η ζώνη μου είναι το μεσημέρι. Τώρα, τι μία τι δύο»

Για το σχόλιο που δέχτηκε πως επιστρέφει νωρίς την τηλεόραση

«Τι σημαίνει έγινε νωρίς η επιστροφή μου; Δεν ξέρω τι θα ήταν το αργά».

«Πρεμιέρα με Νατάσα Θεοδωρίδου βέβαια». Είπε φυσικά για την πρώτη της εκπομπή στο Mega.