Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποκαλύπτει: έτσι έπεισα τη Χαρούλα Αλεξίου για τον Δάσκαλο! Η υπόκλισή του και στη Μαρία Καβογιάννη

1 Σεπτεμβρίου 2021 08:00

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποκαλύπτει: έτσι έπεισα τη Χαρούλα Αλεξίου για τον Δάσκαλο! Η υπόκλισή του και στη Μαρία Καβογιάννη

Eίναι από τις σειρές που περιμένουν με μεγάλη αγωνία όλοι οι τηλεθεατές. “Ο Δάσκαλος” του Χριστόφορου Παπακαλιάτη ετοιμάζεται πυρετωδώς και όλα δείχνουν ότι θα προβληθεί στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, με αφορμή την επιστροφή του στη μυθοπλασία, αποκάλυψε λεπτομέρειες. Τόσο για τη σειρά όσο και για την παρουσία της Χαρούλας Αλεξίου στη σειρά. Γεγονός που προκάλεσε αίσθηση.

Η Χαρούλα Αλεξίου θα υποδυθεί μια σημαντική ερμηνεύτρια η οποία με το πέρασμα των χρόνων έχασε την δόξα και τη φήμη της.

Ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος μίλησε γι’ αυτή τη συνεργασία-έκπληξη. Αφού πρώτα αναφέρθηκε για τη συμφωνία του με το Mega.

«Το Mega μού έκανε μια πολύ ωραία πρόταση, όπου μου έδωσε τον χρόνο που ήθελα προκειμένου να αφηγηθώ την ιστορία μου χωρίς εκπτώσεις, χωρίς καθυστερήσεις και με απόλυτη εμπιστοσύνη και αμοιβαία εκτίμηση. Άρα ήταν η πιο γρήγορη και ξεκάθαρη επαγγελματική κίνηση που έχω κάνει ποτέ. Και πιστεύω ότι καλά έκανα. Είναι άψογοι επαγγελματίες».

-Η Χαρούλα Αλεξίου ήρθε σε σένα ή εσύ πήγες σε εκείνη;

«Εγώ πήγα σε εκείνη. Της έδωσα να διαβάσει τα πρώτα τρία επεισόδια ελπίζοντας πως θα της αρέσει και τελικά είπε το «ναι». Έχω να σου πω ότι είναι εξαιρετική και σε αυτό -πιστεύω ότι θα κάνει μεγάλη επιτυχία σε αυτόν τον ρόλο. Και είναι τιμή μου που δέχτηκε.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δεν μπορούσε να μη σταθεί και στη Μαρία Καβογιάννη με την οποία συνεργάζονται ξανά.

«Η Μαρία είναι αν θες το γούρι μου και είναι ευτυχία να δουλεύω μαζί της. Είναι καταπληκτική συνεργάτις και μια συγκλονιστική ηθοποιός. Η ιστορία της στη σειρά είναι η πιο σκληρή γιατί έχει να κάνει με την ενδοοικογενειακή βία και θέλει πολύ προσεκτικό και λεπτό χειρισμό. Και μαζί με τον Γιάννη Τσορτέκη έχουν ζωγραφίσει. Θα καταλάβεις όταν το δεις».