Η Μαίρη Χρονοπούλου επιστρέφει στο θέατρο μετά από πολλά χρόνια

2 Σεπτεμβρίου 2021 20:15

Η Μαίρη Χρονοπούλου επιστρέφει στο θέατρο μετά από πολλά χρόνια

Η Μαίρη Χρονοπούλου επιστρέφει στο θέατρο, έπειτα από είκοσι χρόνια. Θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Η Αυλή των Θαυμάτων». Το έργο συγκεντρώνει μια πλειάδα γνωστών δημιουργών και ηθοποιών.

Η αγαπημένη πρωταγωνίστρια δέχτηκε την πρόσκληση να συμμετάσχει. Θα τη δούμε στο εμβληματικό έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη, που θα παρουσιαστεί με τη μορφή μιούζικαλ. Με τη σφραγίδα του σολίστ και συνθέτη Στέφανου Κορκολή και τη σκηνοθετική υπογραφή του βραβευμένου Χρήστου Σουγάρη.

Ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος στους στίχους, η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου στη δραματουργία και ο Φωκάς Ευαγγελινός στις χορογραφίες συμπληρώνουν τη δημιουργική ομάδα της παράστασης, που αποτελεί μία συμπαραγωγή του πολιτιστικού οργανισμού Λυκόφως και του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Αν και πέρασε πρόσφατα μία περιπέτεια με την υγεία της, η Μαίρη Χρονοπούλου αποδέχτηκε την πρόταση να ανέβει και πάλι στο σανίδι. Και νιώθει πολύ χαρούμενη γι’ʼ αυτό. Στο εν λόγω πρότζεκτ θα συνεργαστεί, μεταξύ άλλων, και με τη Γλυκερία. Η οποία θα παίξει για πρώτη φορά στο θέατρο.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους του νέου ανεβάσματος της θεατρικής ιστορίας του Ιάκωβου Καμπανέλλη. Πρωτοπαρουσιάστηκε στις 18 Ιανουαρίου του 1957 από το Θέατρο Τέχνης σε σκηνοθεσία του ιδίου του συγγραφέα, θα δούμε σημαντικές μορφές της σύγχρονης υποκριτικής τέχνης, όπως οι: Ρούλα Πατεράκη, Ηλίας Λογοθέτης, Γιώργος Γάλλος, Βασίλης Μπισμπίκης, Κατερίνα Παπουτσάκη, Κόρα Καρβούνη, Μαρία Διακοπαναγιώτου.