Ο μιντιάκιας: τα γεννητούρια που έρχονται στις Άγριες μέλισσες, το διπλό μπαμ του Ατζούν για το Survivor 5 και οι νέες εγκαταστάσεις της Φάρμας

4 Σεπτεμβρίου 2021 10:00

Ο μντιάκιας: αυτό που… ξέχασε να πει η Μαλέσκου, το μυστήριο με τη Νάργες και η σειρά που έκλεισε ο Σώζος

Ένα πουλάκι μου σφύριξε ότι σύντομα θα έχουμε baby boom στις Άγριες μέλισσες. Από αλλού το περιμέναμε και από αλλού θα μας σκάσει. Όπου να ‘ναι θα ακουστούν τα ευχάριστα μαντάτα. Πάντως, ήδη έχουν ξεκινήσει οι ετοιμασίες για τον γάμο.

Σάσα Σταμάτη: Η συνάντηση με τη σύζυγο του Τούρκου μεγιστάνα, Ουνάλ Αϊσάλ στη Μύκονο [φωτογραφίες]

Περιμένω με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δω τη Σάσα Σταμάτη στο J2US. Η πρόταση έγινε και εκείνη είναι πολύ θετική. Άντε να δούμε τις χορευτικές ικανότητές της. Με το ίδιο ενδιαφέρον αναμένω να δω και τον παρτενέρ της όταν κλείσει το deal.

Διαβάσατε ότι ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει ξεκινήσει τα τηλεφωνήματα για το νέο Survivor. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ήδη έχει δεχθεί κλήση από την Acun Medya. Και δεν είναι καθόλου αρνητική, σε αντίθεση με πέρυσι. Φαίνεται ότι η Φάρμα της άνοιξε την όρεξη για τα ριάλιτι.

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Καυτά» φιλιά σε δημόσια θέα! [φωτογραφίες]

Το μεγάλο κόλπο του Τούρκου είναι να στείλει μαζί στον Άγιο Δομίνικο την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και την Ιωάννα Τούνη! Είναι ο σούπερ στόχος. Πάντως, δύσκολο να πετύχει αυτό το διπλό μπαμ ο Ατζούν. Αν και η πρόταση που ετοιμάζεται θα είναι εντυπωσιακή.

Οι καταστροφικές φωτιές του Αυγούστου έβαλαν φρένο στη Φάρμα. Η εταιρεία παραγωγής κάνει αγώνα δρόμου για να βρει το νέο τηλεοπτικό αγρόκτημα. Η νέα φάρμα βρέθηκε στην ευρύτερη περιοχή του Ωρωπού. Τα πρώτα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στο δεύτερο μισό του Νοέμβρη.

Δεν πρόλαβε να ξεκινήσει η εκπομπή Στούντιο 4 και είχαμε ήδη μία αποχώρηση. Σύμφωνα με πληροφορίες, έφυγε ο άνθρωπος που είχε αναλάβει την οργάνωση παραγωγής. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Ράλλη. Ο λόγος; Ασυμφωνία χαρακτήρων.

Συγκεκριμένα λέγεται ότι υπήρχε κόντρα με τους παρουσιαστές Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο. Παρά τις προσπάθειες που έγιναν για να γεφυρωθεί το χάσμα, καμία πλευρά δεν έβαλε νερό στο κρασί της. Και η αποχώρηση ήταν φυσική κατάληξη.