Επίθεση με βιτριόλι: αυτός είναι ο βασικός ύποπτος ως συνεργός της 34χρονης που έκανε απόπειρα δολοφονίας εναντίον της Ιωάννας

5 Σεπτεμβρίου 2021 08:10

Επίθεση με βιτριόλι: αυτός είναι ο βασικός ύποπτος ως συνεργός της 34χρονης που έκανε απόπειρα δολοφονίας εναντίον της Ιωάννας

Νέες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση με το βιτριόλι που έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα. Στο πρόσωπο ενός 40χρονου ημεδαπού στρέφονται οι αστυνομικές αρχές, τον οποίο και θεωρούν συνεργό της δράστριας. Η οποία έκανε απόπειρα δολοφονίας με βιτριόλι εναντίον της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Ο συγκεκριμένος άνδρας βρισκόταν σε επικοινωνία με τη δράστρια, πριν αλλά  και μετά την απόπειρα δολοφονίας. Την αποκάλυψη έκανε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα» Βασίλης Λαμπρόπουλος, στην εκπομπή Live News.

Οι αστυνομικοί που εξέτασαν την υπόθεση της επίθεσης με το βιτριόλι και έφτασαν μέχρι τον εντοπισμό και τη σύλληψη της 34χρονης δράστριας, στρέφουν τις έρευνες στο συγκεκριμένο πρόσωπο. Αλλά και σε ένα εξαφανισμένο κινητό τηλέφωνο.

Ειδικότερα, από την εξέταση του κινητού της δράστριας είχε αποκαλυφθεί η επικοινωνία με ένα συγκεκριμένο άτομο πριν και μετά την επίθεση, και οι αστυνομικοί είχαν εξετάσει το ενδεχόμενο να είχε γίνει η αναζήτηση του καυστικού υγρού μέσω εκείνου.

Μάλιστα, όταν του ζήτησαν να τους παραδώσει το κινητό του τηλέφωνο, εκείνος υποστήριξε ότι το είχε πουλήσει σε έναν άγνωστο. Ωστόσο, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν μέσα από τον αριθμό ΙΜΕΙ του κινητού ότι αυτό είχε καταστραφεί.

Η υπόθεση έχει βέβαια ακόμη πολύ δρόμο. Αλλά οι έμπειροι αξιωματικοί πιστεύουν ότι θα ξετυλιχθεί όλο το κουβάρι της πολύκροτης υπόθεσης. Και όσοι ευθύνονται θα πέσουν στα χέρια της αστυνομίας.