Ανάσες σε επικοινωνιακό επίπεδο δίνει το τρίγωνο του Ερμή από τον Ζυγό με τον ανάδρομο Κρόνο στον Υδροχόο, που ευνοεί σημαντικά τα ζώδια του αέρα και της φωτιάς

5 Σεπτεμβρίου 2021 07:45

Ανάσες σε επικοινωνιακό επίπεδο δίνει το τρίγωνο του Ερμή από τον Ζυγό με τον ανάδρομο Κρόνο στον Υδροχόο, που ευνοεί σημαντικά τα ζώδια του αέρα και της φωτιάς

Η ανάγκη να εκφραστούμε με λογική και σύνεση εκδηλώνεται άμεσα στις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Είναι εύκολο να αντιληφθούμε τι ικανοποιεί τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής μας. Kαι να προχωρήσουμε με υπευθυνότητα και ωριμότητα σε προτάσεις που θα εξισορροπήσουν τα πράγματα.

Ανάσες σε επικοινωνιακό επίπεδο δίνει το τρίγωνο του Ερμή από τον Ζυγό με τον ανάδρομο Κρόνο στον Υδροχόο, που ευνοεί σημαντικά τα ζώδια του αέρα και της φωτιάς.

Επαγγελματικά, ανοίγονται νέοι δρόμοι μπροστά μας καθώς θα κατασταλάξουμε σε συμφωνίες και συνεργασίες που μπορούν να δρομολογήσουν μία νέα σταθερή επαγγελματική πορεία.

Επιδιώκοντας να πραγματοποιήσουν τα όνειρά μας είναι απαραίτητο να καταβάλουμε προσπάθεια. Η εργατικότητα θα ανταμειφθεί σε όλα τα επίπεδα. Αισθηματικά, νιώθουμε ότι μπορούμε να εκφράσουμε συναισθήματα, σκέψεις και ότι άλλο μας απασχολεί στο ταίρι μας χωρίς φόβο και πάθος. Αντίθετα, προσπαθώντας να κρατήσουμε ισορροπίες και να βρούμε την απόλυτη αρμονία στη σχέση θα βρεθούν λύσεις και ότι μας απασχολεί και μας δυσαρεστεί που θα μας ευχαριστήσουν.

Με την Σελήνη να βρίσκεται και σήμερα στον Λέοντα έχουμε την ευκαιρία να αφοσιωθούμε στην προσωπική μας ζωή.

Σε θέματα που αφορούν τα παιδιά, σε καλλιτεχνικές δράσεις και ζητήματα που μας εμπνέουν. Το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη στον Λέοντα δεν αφήνει περιθώρια για συγκρούσεις μέσα στις σχέσεις καθώς αναγνωρίζουμε τις ανάγκες μας και μπορούμε να τις προβάλουμε με αρμονικό τρόπο. Παράλληλα έχουμε τη διάθεση να κατανοήσουμε τις ανάγκες των άλλων και να βρούμε την χρυσή τομή που θα ευχαριστήσει τόσο το ταίρι μας όσο και τους συνεργάτες μας.

Το απόγευμα η αντίθεση της σελήνης με τον ανάδρομο Δία στον Υδροχόο μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολές και σπατάλη ενέργειας.

Παρόλα αυτά η αισιοδοξία θα παίξει σημαντικό ρόλο σε πιθανές καλλιτεχνικές επιδιώξεις και σχέδια που μπορεί να έχουμε. Σε προσωπικό επίπεδο έχουμε τη δυνατότητα να περάσουμε μοναδικά, αρκεί να αποφύγουμε την αμετροέπεια. Και την υπερβολική ανάγκη να προβάλουμε τον εαυτό μας καταπατώντας τα θέλω και τις ανάγκες του συντρόφου μας.

myastro