Ο μιντιάκιας: η επιστροφή από τα παλιά, το καρφί του Βαγγέλη Περρή και το νέο πρόσωπο για το Dancing With The Stars

7 Σεπτεμβρίου 2021 10:00

Ο μιντιάκιας: η επιστροφή από τα παλιά, το καρφί του Βαγγέλη Περρή και το νέο πρόσωπο για το Dancing With The Stars

-Ένα πρόσωπο που επέστρεψε μετά από πολλά χρόνια είναι η Ελένη Καρποντίνη. Την απολαύσαμε το Σαββατοκύριακο στο Όλα Γκουντ, να κάνει συνεντεύξεις. Ήταν μια πολύ δροσερή παρουσία, που σίγουρα είχε λείψει από την τηλεόραση.

Ο μιντιάκιας: η επιστροφή από τα παλιά, το καρφί του Βαγγέλη Περρή και το νέο πρόσωπο για το Dancing With The Stars.

– Ο ΑΝΤ1 να έχει επενδύσει στα ριάλιτι και τα προγράμματα ψυχαγωγίας φέτος από την αρχή την σεζόν. Κρατά το καλό για το τέλος όμως. Ετοιμάζει νέα σειρά την οποία αναμένεται να παρακολουθήσουμε από τον Ιανουάριο. Περισσότερα προσεχώς…

-Κόλαφος ο Βαγγέλης Περρής για την επιλογή του ονόματος της εκπομπής του Γρηγόρη Γκουντάρα και της Νάταλι Κάκκαβα. Τόνισε πως το «Όλα», ακόμη κι αν συνοδεύεται από το «Γκουντ», μόνο σε μια εκπομπή παραπέμπει. Αυτήν που έκαναν για χρόνια με τον Θέμο Αναστασιάση στον ΑΝΤ1.

«Το “Όλα” με τον Θέμο έχει γράψει την ιστορία του. Μου φαίνεται πάρα πολύ άκομψο, μου φαίνεται ότι λείπει η ευαισθησία να παίρνεις το όνομα μια εκπομπής που έχει γράψει τη δική της ιστορία, ενός ανθρώπου που δεν βρίσκεται ανάμεσά μας και να χρησιμοποιείς το “Όλα”». Ήταν τα ακριβή του λόγια στο Πρωϊνό.

– Αναμένουμε να δούμε το νέο DOT με τους νέους του παρουσιαστές, Νάντια Μπουλέ και Μίνωα Θεοχάρη. Αλλά και τους συνεργάτες τους που θα είναι παλιοί και νέοι γνώριμοι. Ο Γιάννης Αποστολάκης και η Μάγκυ Ταμπακάκη, μαγειρεύουν τις πιο νόστιμες και εύκολες συνταγές. Η Παιδαγωγός-Οικογενειακή Σύμβουλος MSc, Ράνια Θρασκιά θα μοιράζεται τις γνώσεις της για θέματα σχέσεων και οικογένειας, η Τόνια Παπαμιχαλοπούλου και η Μαριάννα Παινέση μιλούν για ό,τι νέο κυκλοφορεί στον χώρο της ομορφιάς. Η Ιωάννα Μαρζτούκου δίνει συμβουλές μόδας. Ενώ η Φανή Γεωργακοπούλου και η Τατιάνα Χατζή βρίσκονται πρώτες σε όλες τις πρεμιέρες της πόλης.

– Αλλαγές στις επιτελικές θέσεις του ΑΝΤ1. Ο σταθμός αναδιοργανώνεται για να τρέξει τον φετινό ανταγωνισμό. Τη Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου, αναλαμβάνει η κα Τέσσα Κορλέτη. Η κα Νατάσσα Λεσιώτη αναλαμβάνει τη θέση της Υπεύθυνης Ψυχαγωγικού Προγράμματος. Τη Διεύθυνση Έρευνας Προγραμματισμού και Στρατηγικής Προγράμματος του ΑΝΤ1 αναλαμβάνει ο κ. Κώστας Σφικτός. Πρόσωπα με μεγάλη εμπειρία και οι τρεις.

– Ναι στο Dancing with the stars φαίνεται να είπε και η δημοσιογράφος του αθλητικού ρεπορτάζ,  Χριστίνα Βραχάλη και είναι έτοιμη να κάνει τις χορευτικές της φιγούρες.