Ο μιντιάκιας: οι καθυστερήσεις της τελευταίας στιγμής… Νέες ημερομηνίες έναρξης για τουλάχιστον τέσσερις ψυχαγωγικές εκπομπές

8 Σεπτεμβρίου 2021 10:00

Ο μιντιάκιας: οι καθυστερήσεις της τελευταίας στιγμής... Νέες ημερομηνίες έναρξης για τουλάχιστον τέσσερις ψυχαγωγικές εκπομπές

-Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα είναι φέτος η παρουσιάστρια του Style me up στον Alpha. Η εκπομπή μεταφέρθηκε από το Open και θα προβάλλεται αμέσως μετά την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Καλά όλα μέχρι εδώ. Γιατί η έναρξη από ό,τι φαίνεται θα καθυστερήσει. Το σκηνικό ακόμη δεν έχει ξεκινήσει να στήνεται κι αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα.

Μαζί με την Ηλιάνα θα βρίσκονται η Αλεξάνδρα Κατσαϊτη και η Ραμόνα Βλαντή από το My style rocks. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν θα κάνει μόνο την παρουσίαση. Αλλά θα συμμετέχει στις μεταμορφώσεις των γυναικών που θα συμμετέχουν.

-Με μια εβδομάδα καθυστέρηση από τις άλλες ζωντανές εκπομπές του MEGA. Θα κάνει πρεμιέρα η μεσημεριανή εκπομπή του Σαββατοκύριακου, Τι λες Τώρα, με την Κατερίνα Καραβάτου.

Η ζωντανή σύνδεση με την ΔΕΘ για την ομιλία του πρωθυπουργού που έχει προγραμματιστεί στις 13:00 στις 12 Σεπτεμβρίου. Δεν αφήνει περιθώριο για την προβολή της εκπομπής. Η νέα έναρξη της εκπομπής ορίστηκε για το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου στις 13.50. Θα παίξει δηλαδή απέναντι από το Καλύτερα δε γίνεται της Ναταλίας Γερμανού στον ALPHA .

-Ακόμη μια καθυστέρηση πρεμιέρας είναι αυτή της Ελένης Μενεγάκη.

Το MEGA αλλά και οι συντελεστές της εκπομπής σεβόμενοι τη μνήμη του σπουδαιότερου Έλληνα συνθέτη, Μίκη Θεοδωράκη, αλλάζουν την ημερομηνία της πρεμιέρας. Θυμίζουμε ότι σήμερα το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη η κηδεία του Μίκη Θεοδωράκη.

Η τελετή αποχαιρετισμού θα πραγματοποιηθεί, το μεσημέρι, στην Μητρόπολη Αθηνών. Στο MEGA δεν θέλουν βγει η πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη την ίδια ώρα στον αέρα. Και ως εκ τούτου παίρνει αναβολή. Η νέα  ημερομηνία που έχει οριστεί για την πρεμιέρα είναι την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, 13:30.

-Αλαλούμ και στην πρεμιέρα της νέας πρωινής εκπομπής του Star, Breakfast @Star.

Το τρέιλερ δεν αναφέρει ημερομηνία έναρξης. Κι αυτό γιατί κανείς δεν ήξερε πόσος χρόνος θα χρειαστεί να στηθεί το νέο σκηνικό και να ξεκινήσουν οι πρόβες.

Ο Γιώργος Καρτελιάς και η Ελίνα Παπίλα μαζί με την δημοσιογραφική ομάδα τους δουλεύουν κανονικά. Ωστόσο τα σκηνικά καθυστερούν και είναι αμφίβολο αν όλα θα είναι έτοιμα για τις 13 του μήνα.