Μία άκρως σημαντική μετακίνηση καθορίζει την ενέργεια της ημέρας καθώς η Αφροδίτη περνάει αργά το βράδυ στον Σκορπιό

10 Σεπτεμβρίου 2021 07:45

Ζώδια του Σταθερού Σταυρού  έρχεστε αντιμέτωποι με τα συναισθήματά σας και με καταστάσεις που επηρεάζουν την οικογένεια, την επαγγελματική και προσωπική ζωή.

Μία άκρως σημαντική μετακίνηση καθορίζει την ενέργεια της ημέρας καθώς η Αφροδίτη περνάει αργά το βράδυ στον Σκορπιό.

Σε γενικότερο επίπεδο είναι γεγονός ότι η Αφροδίτη στο συγκεκριμένο υδάτινο ζώδιο γίνεται πιο κτητική, πιο εξουσιαστική. Και απαιτεί κυριαρχία έναντι του συντρόφου της. Άρα είναι πολύ πιθανό να εκδηλωθούν με έντονα συναισθήματα λόγω της εσωτερικής έντασης που υπάρχει. Και κυρίως λόγω των ανασφαλειών και των αμφιβολιών που αναπτύσσονται. Είναι λοιπόν απαραίτητο να συγκρατήσουμε την ορμή και την καχυποψία μας και να δώσουμε στη σχέση μας την ευκαιρία να αναπτυχθεί. Μέσα από τον πόθο, την έξαψη, τον αισθησιασμό που μπορεί να υπάρχει.

Διαφορετικά είναι πολύ πιθανό να έρθουμε αντιμέτωποι με την αρνητική πλευρά του εαυτού μας και των συναισθημάτων μας. Μία πτυχή που δεν θα ικανοποιήσει διόλου το περνάς. Αντίθετα θα δημιουργήσει εκρηκτικές καταστάσεις και σφοδρές συγκρούσεις. Αξιοποιήσουμε την συγκεκριμένη συγκυρία επίσης για οικονομικές συναλλαγές. Καθώς είναι εύκολο να μυριστούμε τις ευκαιρίες και τις ακολουθήσουμε για το δικό μας όφελος. Οικονομικές συμφωνίες, συναλλαγές και επιχειρηματικές κινήσεις ευνοούνται σημαντικά.

Με την Σελήνη να βρίσκεται μέχρι το πρωί στον Ζυγό έχουμε την δυνατότητα να ξεκινήσουμε την ημέρα μας πολύ αισιόδοξα.

Η Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη στον Ζυγό στην τελευταία μοίρα του ζωδίου μας βοηθά να κλείσουμε συναισθηματικές καταστάσεις με αρμονικό τρόπο. Φροντίζοντας να θέσουμε το κοινό καλό, το συμφέρον της σχέσης μας σε πρώτο πλάνο. Η ανάγκη για αρμονία και ισορροπία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να γίνει έντονα αισθητή. Φαίνεται ότι βρίσκουμε λύσεις που ικανοποιούν τόσο εμάς όσο και τους γύρω μας.

Αργότερα η Σελήνη αποχωρεί από τον Ζυγό και περνά στον Σκορπιό, θέση πτώσης για τον συγκεκριμένο πλανήτη. Εγείρονται πρωτόγνωρα συναισθήματα που δεν είναι εύκολο να ελέγξουμε καθώς αντιμετωπίζουμε φόβους και προκαταλήψεις που καθορίζουν την συμπεριφορά μας. Οι οικονομικές συμφωνίες έρχονται στο προσκήνιο καθώς είναι εύκολο να προχωρήσουμε τα σχέδια μας βάσει ενστίκτου και διαίσθησης. Σε προσωπικό επίπεδο, η αναστάτωση μπορεί να οδηγήσει σε κόντρες αν δεν ελέγξουμε τη ζήλια και τις αμφιβολίες.

Το βράδυ το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στον υδροχόο “παγώνει” τα έντονα συναισθήματα. Εμπόδια σε οικονομικές συναλλαγές μπορεί να μας απογοητεύσουν. Ψυχρότητα στην προσωπική μου ζωή χαλά την έντονα αισθησιακή ατμόσφαιρα με το ταίρι μας.

myastro