Άγριες Μέλισσες spoiler: η Μυρσίνη κι ο Ακύλας διψούν για εκδίκηση για την απιστία του Δούκα και της Ζωής

10 Σεπτεμβρίου 2021 08:40

Άγριες Μέλισσες spoiler: η Μυρσίνη κι ο Ακύλας διψούν για εκδίκηση για την απιστία του Δούκα και της Ζωής

Η νέα ζωή του Δούκα και της Μυρσίνης στη Λάρισα θα δημιουργήσει νέες εντάσεις ανάμεσα στο ζευγάρι. Καθώς ο επιχειρηματίας θα προσπαθήσει να χτίσει από την αρχή την αυτοκρατορία που για χρόνια είχε. Κι αυτό γιατί ξέρει πως η Μυρσίνη ήταν η βασική αιτία για να γυρίσει τούμπα όλη τους η ζωή.

Άγριες Μέλισσες spoiler: η Μυρσίνη κι ο Ακύλας διψούν για εκδίκηση για την απιστία του Δούκα και της Ζωής.

Εξαιτίας εκείνης έχασε τα δύο του αδέλφια, τον Μιλτιάδη και την Ανέτ, τα παιδιά του, που του γύρισαν την πλάτη. Τη δύναμή του που εξουσίαζε το Διαφάνι. Αλλά και την περιουσία του, καθώς τα χωράφια του στο χωριό έχουν περάσει πλέον σε άλλα χέρια.

Ο Δούκας παλεύει ξανά να δημιουργήσει κυριολεκτικά από το μηδέν την παλιά πολυτελή και ισχυρή ζωή του. Την ίδια ώρα, στο Διαφάνι φτάνει ο Ακύλας Μεγαρίτης με την οικογένειά του και εγκαθίστανται στο παλιό αρχοντικό των Σεβαστών.

Η Πηνελόπη έχει μείνει στο Παρίσι και σπουδάζει νομικά με σκοπό να

Είναι άνθρωπος της δικτατορίας και καταφέρνει να κρύψει τον αληθινό στυγνό χαρακτήρα του. Ώστε να πραγματοποιήσει τα σατανικά του σχέδια!

Παράλληλα, ο Μελέτης που θα είναι το δεξί του χέρι, έχοντας χρέος απέναντι στον Αχιλλέα. Θα τον φέρει σε επαφή με τον Δούκα. Οι δύο άντρες θα ξεκινήσουν συνεργασία κατά την οποία ο ένας θα βοηθάει τον άλλον.

Μεταξύ τους αναπτύσσεται μια δυνατή φιλία και δεν αργεί να έρθει και η γνωριμία μεταξύ των οικογενειών τους. Όταν ο Δούκας και η Ζωή Μεγαρίτη συναντηθούν θα σοκαριστούν. Κι αυτό γιατί οι δυο τους στο παρελθόν είχαν μια… ερωτική περιπέτεια!

Η αμηχανία μεταξύ τους θα είναι εμφανής, αλλά θα προσπαθήσουν να την κρύψουν. Κανείς από Τους δύο δεν φανταζόταν ότι η μοίρα θα τους έφερνε και πάλι κοντά και μάλιστα υπό αυτές τις συνθήκες. Από εκείνο το βράδυ και μετά Θα φουντώσει και πάλι ο ερωτισμός μεταξύ τους και ένας νέος Παράνομος έρωτας θα απασχολήσει την τρίτη σεζόν στις «Αγριες μέλισσες».

Οπως λέει και μια λαϊκή παροιμία, ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο, και κάπως έτσι σύντομα θα αποκαλυφθεί η παράνομη αυτή σχέση, από ένα άτομο υπεράνω πάσης υποψίας, που γνωρίζει το ένοχο μυστικό τους!

Η Μυρσίνη και ο Ακύλας δεν θα αφήσουν την προδοσία αυτή να περάσει. Μπορεί και αυτοί οι δύο να υπήρξαν άπιστοι στους γάμους τους (η Μυρσίνη με τον Θωμά και ο Ακύλας με τη Βιολέτα). Τώρα που θα νιώσουν την προδοσία στο πετσί τους θα εξοργιστούν και θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να εκδικηθούν το παράνομο ζευγάρι!