Μαρίνος Κόνσολος: «Το Έλα στη θέση μου ήταν ένας άθλος αυτά τα πέντε χρόνια»

11 Σεπτεμβρίου 2021 22:15

Μαρίνος Κόνσολος: «Το Έλα στη θέση μου ήταν ένας άθλος αυτά τα πέντε χρόνια»

Ο Μαρίνος Κόνσολος μίλησε για το τέλος του Έλα στη θέση μου, την εγκυμοσύνη της Ευαγγελίας Συριοπούλου,  και τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.

Μαρίνος Κόνσολος: «Το Έλα στη θέση μου ήταν ένας άθλος αυτά τα πέντε χρόνια».

Το Έλα στη θέση μου του έδωσε μια καλή εμπειρία

«Ήταν πραγματικά μια απίστευτη εμπειρία. Ήταν ένας άθλος αυτά τα πέντε χρόνια. Δεν ήταν καθόλου εύκολα. Αυτό που βλέπει ο κόσμος στον αέρα βγαίνει μετά από δουλειά και επιμονή. Νιώθω πραγματικά μια ολοκλήρωση».

Για την εγκυμοσύνη της Ευαγγελίας Συριοπούλου

«Γνωρίζαμε από τον πρώτο μήνα κιόλας γιατί η συγκεκριμένη εμπιστοσύνη έτυχε να είναι σε μια πολύ δύσκολη περίοδο με την έξαρση του κορονοιού, οπότε έπρεπε να είμαστε όλοι προσεκτικοί με τον Βαγγελάκη». Είπε χρησιμοποιώντας το παρατσούκλι της ηθοποιού.

Το επόμενο επαγγελματικό του βήμα

«Εμένα με ενδιαφέρει πρώτα να καθαρίσω πρώτα όλο αυτό που έχει φτιαχτεί πέντε χρόνια για να ακολουθήσω το επόμενό μου βήμα. Που φυσικά έχει να κάνει με τον χώρο της υποκριτικής. Αυτή είναι η ιδιότητά μου. Περιμένω το κατάλληλο, τη σωστή στιγμή.Έχω δεχθεί προτάσεις για show, με κάποιους φτάσαμε αρκετά μακριά τις συζητήσεις. Προς το παρόν τίποτα δεν είναι ανακοινώσιμο. Στην Κύπρο συμμετείχα σε ένα φιλανθρωπικό show χορού και τελικά νίκησα».

ε

Για την προσωπική του ζωή, ο αγαπημένος ηθοποιός αποκάλυψε

«Είμαι γενικά άνθρωπος του προγράμματος, μου αρέσει να έχω πρόγραμμα στη ζωή μου με συγκεκριμένες ώρες ύπνου και φαγητού. Αυτό κάνω τώρα, προσπαθώ να βάλω τη ζωή μου σε ένα πρόγραμμα. Τα τελευταία χρόνια σας έχω πει ότι είμαι ελεύθερος. Δεν κρύβω τη προσωπική μου ζωή, αλλά δεν έχω και την ανάγκη να τη βγάζω προς τα έξω. Θέλω αυτά που αφορούν εμένα να τα κρατάω για μένα. Έχει παιχτεί αρκετές φορές ότι είμαι μόνος, τώρα εάν είμαι εντελώς μόνος, δεν θα ήθελα να το πω. Μου αρέσει να φλερτάρω και να με φλερτάρουν. Αν έρθει κάτι ή αν είναι κάτι στα σκαριά, καλοδεχούμενο».

Για το ελληνικό #metoo υποστήριξε

«Όλο αυτό που έγινε στο θέατρο έπρεπε να γίνει χρόνια πριν, αλλά ας κάνουμε το σταυρό μας που έγινε έστω και τώρα. Μιλήστε επιτέλους. Πλέον πρέπει να μιλάς, επιβάλλεται να μιλάς». Είπε στο Love It.