Άγριες Μέλισσες spoiler: ο Δούκας καταλήγει στη φυλακή

11 Σεπτεμβρίου 2021 08:40

Άγριες Μέλισσες spoiler: ακόμη ένα νέο πρόσωπο στο σκηνικό της Λέρου, εισβάλλει στη σειρά

Η Πηνελόπη επιστρέφει πίσω στο Διαφάνι με σκοπό να ασκήσει τις γνώσεις της πάνω στις σπουδές της. Και σιγά-σιγά να ετοιμάσει την τιμωρία για τη δολοφονία του Αλέξη.

Όταν πιάνει δουλειά σε δικηγορικό γραφείο όπου ασκεί το επάγγελμα που επέλεξε, εργάτες σε χωράφι ανακαλύπτουν τυχαία το πτώμα του Λούβαρη! Οι έρευνες για τα αίτια της δολοφονίας αρχίζουν. Ενώ η Πηνελόπη ζητάει να ανοίξει ξανά ο φάκελος της δολοφονίας των εισαγγελέων Γραμματικού και Ανδρεάδη.

Η καταδίκη του Δούκα Σεβαστού είναι πολύ κοντά! Ομως ο ισχυρός άντρας καταφέρνει να βρει και πάλι τον τρόπο να γλιτώσει την τιμωρία. Αφού ο ίδιος θα ισχυριστεί πως το βράδυ της στυγερής δολοφονίας των εισαγγελέων και του Λούβαρη είχε ένα πολύ ισχυρό άλλοθι.

Για την ώρα, ο ίδιος γλιτώνει το Κελί της φυλακής. Αφού με τη βοήθεια της χούντας και μέσω του Ακύλα Μεγαρίτη θα έρθει σε συμφωνία με τους δικαστικούς. Ώστε να κλείσει μια για πάντα η υπόθεση αυτή! Δεν υπολογίζει όμως την κόρη του, Πηνελόπη Σεβαστού. Που έχει βάλει στοίχημα με τον εαυτό της να φτάσει μέχρι το τέλος την ιστορία αυτή!