Ο μιντιάκιας: οι μεγάλες αλλαγές στο Open, οι ροζ αποχρώσεις που θέλει ο Ατζούν στο νέο Survivor και ο νέος… Μικρούτσικος για το Big Brother

13 Σεπτεμβρίου 2021 10:00

Ο μιντιάκιας: οι μεγάλες αλλαγές στο Open, οι ροζ αποχρώσεις που θέλει ο Ατζούν στο νέο Survivor και ο νέος… Μικρούτσικος για το Big Brother

Δεν ξέρω αν πιάστηκαν μαλλί με μαλλί ή τρέσα με τρέσα, αλλά έγινε ο κακός χαμός στο Bachelor.

Και μπήκαν στη μέση από την παραγωγή να χωρίσουν τις δύο κοπέλες (οι άλλες απλώς παρακολουθούσαν και κάποιες γελούσαν). Πάντως, η εντολή από τον Alpha ήταν σαφής. Το ξύλο θα κοπεί, αν και θα έδινε νούμερα. Υπάρχει και το ΕΣΡ άλλωστε.

Ο Ατζούν θέλει οπωσδήποτε στο νέο Survivor τα δύο ζευγάρια. Ο λόγος για τους Κατσούλη – Ρουμελιώτη και Βασσάλο – Βαλαβάνη. Θέλει να παίξει δυνατά και ο έρωτας στο ριάλιτι, να υπάρχει και η ροζ απόχρωση εκτός από την ίντριγκα και τα αγωνίσματα. Βέβαια, τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά όσο ακούγονται. Γιατί όπως μαθαίνω ένα ζευγάρι δεν τρελαίνεται να ξαναπάει στον Άγιο Δομίνικο. Εκτός αν… πέσει το ανάλογο μαρουλάκι.

Εδώ η Κάτια, εκεί η Κάτια, πού είναι η Κάτια;

Μάλλον θα αργήσουμε πολύ να δούμε την Ταραμπάνκο και την εκπομπή μόδας στο Open. Μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι η εκπομπή έχει μπει για τα καλά στο ψυγείο. Άλλωστε, έρχονται μεγάλες αλλαγές στο κανάλι. Ήδη το πρώτο βήμα έγινε με τον ΠΑΟΚ.

Για όσους δεν το ξέρουν η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τη Nova μπορεί να σημαίνει και είσοδο της εταιρείας που αγόρασε το συνδρομητικό κανάλι και στο Open. Μπορεί επισήμως να μη λέγεται τίποτα, αλλά οι επαφές κορυφώνονται. Και μόνο δύο άτομα γνωρίζουν τι θα γίνει με το Open. Το ένα είναι ο Ιβάν και το δεύτερο η γυναίκα που τρέχει το κανάλι και είναι το δεξί του χέρι.

Πολύς ντόρος γίνεται τις τελευταίες ημέρες με τα ροζ βίντεο σε ριάλιτι. Ήδη λένε ότι κυκλοφόρησαν δύο και στο συγκεκριμένο κανάλι λένε ότι τρέχουν και δεν φτάνουν. Πάντως, σε άλλο κανάλι που ασχολείται πολύ με τα ριάλιτι έχει τεθεί όρος στα συμβόλαια των παικτών. Αν υπάρχει ροζ βίντεο, φεύγει χωρίς δεύτερη κουβέντα και χωρίς καμία απολύτως αποζημίωση. Και το παράδειγμα αυτό θα το ακολουθήσουν και άλλοι.

Ο Ορφέας Παπαδόπουλος θα πάρει τελικά τη θέση του Όμηρου Πουλάκη στη νέα σειρά που έχει στα σκαριά το Star με τον προσωρινό τίτλο Αθηνά. Ο επόμενος που έκλεισε είναι ο Χάρης Σώζος όπως σας έχουμε αποκαλύψει. Πρόσφατα έκλεισαν άλλοι δύο σπουδαίοι ηθοποιοί. Ο λόγος για τους Τόνυ Δημητρίου και Χάρη Γρηγορόπουλο.

Ζητείται εναγωνίως νέος Μικρούτσικος για το Big Brother. Στον ΣΚΑΪ δεν το λένε ανοικτά γιατί ουσιαστικά θα παραδέχονταν το λάθος τους με το ριάλιτι αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Το κακό με το κανάλι του Φαλήρου είναι ότι δεν υπάρχουν στην αγορά πολλοί… Μικρούτσικοι. Και αυτοί που προσέγγισε ο ΣΚΑΪ  είπαν όχι μεγαλύτερο και από του Μεταξά.