Η Βίκυ Χατζηβασιλείου απαντά με βίντεο αν έκλεισε συνεργασία με το ONE

14 Σεπτεμβρίου 2019 09:14

Χατζηβασ

Νωρίς το πρωί χθες, μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, έγινε γνωστό ότι η Βίκυ Χατζηβασιλείου, μετά τη λήξη της συνεργασίας της με τον Alpha, βρήκε τη νέα της τηλεοπτική στέγη στο νεοσύστατο κανάλι ONE. Όπως χαρακτηριστικά είπε ο Σωτήρης Καραμίτζας, δημοσιογράφος της εκπομπής:
«Η Βίκυ Χατζηβασιλείου έκλεισε στο ONE, είναι οριστικό και αμετάκλητο. Υπέγραψε το συμβόλαιο με το ONE. Η Βίκυ έχει ξεκινήσει τις συζητήσεις με την ομάδα της. Στην τελευταία εγγραφή στον Alpha που η Βίκυ έβλεπε την πόρτα της εξόδου να την χαιρετάει από μακριά, τους είχε πει «μην ανησυχείτε, ό,τι και αν συμβεί εγώ θα σας πάρω μαζί μου, στο επόμενο κανάλι εάν πάμε κάπου αλλού»».

https://www.youtube.com/watch?v=ey0s46D9f-w

Στην εκπομπή, μάλιστα, αποκάλυψαν και τα χρήματα που θα παίρνει η παρουσιάστρια στη νέα της τηλεοπτική στέγη: «Ξέρω ότι το συμβόλαιό της στον Alpha είχε διψήφιο αριθμό μπροστά από την τελίτσα και τα τρία μηδενικά. Τώρα έχει μονοψήφιο αριθμό μπροστά από την τελίτσα. Είναι περίπου στις 7.000 ευρώ».
Λίγες ώρες αργότερα όμως η Βίκυ Χατζηβασιλείου έδωσε τη δική της απάντηση στις φήμες που τη θέλουν να οδεύει στο ONE, μέσω ενός βίντεο InstaStories, διαψεύδοντας τις συγκεκριμένες φήμες και με χιούμορ δηλώνει πως όταν υπάρξει κάτι σίγουρο θα το ανακοινώσει η ίδια. Δείτε το βίντεο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η παρουσιάστρια: