Η σύζυγος του Πάνου Καλλίδη, Λεάννα Μάρκογλου ξεσπά: «Σας βαρέθηκα κάποιους ψευτοcelebrities, μη πω καμιά κουβέντα άλλη…»

14 Σεπτεμβρίου 2019 11:36

Καλλίδης

Η σύζυγος του Πάνου Καλλίδη, η Λεάννα Μάρκογλου ξέσπασε εις βάρος όσων επωνύμων αντέδρασαν στις δηλώσεις του τραγουδιστή σχετικά με την ομοφυλοφιλία και τη διαφορετική ανατροφή των αγοριών από τα κορίτσια.
O κακός χαμός έχει γίνει τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και τα social media όταν έγιναν γνωστές οι δηλώσεις του Πάνου Καλίδη για την ομοφυλοφιλία. Τα όσα είπε ο γνωστός τραγουδιστής στο περιοδικό «Λοιπόν» για την ομοφυλοφιλία προκάλεσαν αντιδράσεις και αρκετοί επώνυμοι Έλληνες έσπευσαν να κάνουν αναρτήσεις στα social media κατά των δηλώσεων του.
Η Μαίρη Συνατσάκη, η Δανάη Μπάρκα, η Αθηνά Οικονομάκου, ο Νίκος Μουτσινάς και ο Αντίνοος Αλμπάνης του απάντησαν με σχετικές αναρτήσεις.
Η Λεάννα Μάρκογλου ωστόσο ξέσπασε εναντίον τους μέσα από το Instagram, αποκαλώντας τους ψευτοcelebrities.
Συγκεκριμένα, έγραψε: «Δυστυχώς, ζούμε στη χώρα που το φυσιολογικό μοιάζει αφύσικο και κάποιοι το παίζουν πολύ μπροστά και άνετοι μα όταν συμβεί στο σπίτι τους λένε “γιατί σε εμένα;”. Πολύ σπάνια τοποθετούμε, μάλλον σχεδόν ποτέ, αλλά σας βαρέθηκα κάποιους ψευτοcelebrities, μη πω καμιά κουβέντα άλλη, αλλά το επίπεδο μου δεν φτάνει τον πάτο που έχετε στην ψυχή σας. Οπότε ο Θεός θα σας κρίνει».

Λεάννα
Στη συνέχεια η σύζυγος του τραγουδιστή ανέβασε στα stories αποσπάσματα από διάλογους που είχε με αρκετούς followers της για το θέμα…