Νίκος Κουρής: «Υπήρξε περίοδος που δεν περνούσα καλά με απόφαση δική μου»

15 Σεπτεμβρίου 2021 22:15

Νίκος Κουρής: «Υπήρξε περίοδος που δεν περνούσα καλά με απόφαση δική μου»

Ο ηθοποιός Νίκος Κουρής παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Νίκος Κουρής: «Υπήρξε περίοδος που δεν περνούσα καλά με απόφαση δική μου».

Μιλώντας για τον εαυτό του δήλωσε:

«Έχω αλλάξει πάρα πολύ. Μου είχε πει η Σμαράγδα Καρύδη όταν δουλέψαμε μαζί “Ρε συ όλοι μου λέγανε ότι δεν μιλάς κι εσύ είσαι τόσο φλύαρος”».

ενώ συνέχισε λέγοντας πως στο παιχνίδι “Δες και βρες” που παρουσιάζει στην ΕΡΤ καθημερινά χαίρεται πάρα πολύ που έχει λυθεί πια και χορεύει και είναι ο εαυτός του επισημαίνοντας πως τίποτα δεν είναι προσχεδιασμένο.

Μεγαλώνει και βρίσκει πως το νόημα της ζωής είναι να περνάει καλά.

«Είμαι 49.Είναι μια ευκαιρία και ευφυΐα όσο μεγαλώνεις να πετάς πράγματα από πάνω σου. Θέλει λίγο σκέψη, λίγο τρέλα, θέλει λίγο χιούμορ και λίγη χαρά της ζωής. Χαρά της ζωής σημαίνει ότι είσαι τυχερός που ξυπνάς και είσαι έτοιμος να κάνεις καινούργια πράγματα.

Από ένα σημείο και μετά το έστριψα στο να περνάω καλά. Υπήρξε περίοδος που δεν περνούσα καλά με απόφαση δική μου. Πίστευα ότι το νόημα είναι να μην περνάς καλά. Νόμιζα ότι η βαθύτητα και το πραγματικό νόημα της ζωής είναι να μην περνάς καλά. Να βασανίζεσαι και να έχεις άλλες μυστικές διαδρομές […] Το βρήκα με το θέατρο και το παιδί μου».