Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» – Η αγαπημένη κωμική σειρά επιστρέφει με νέες περιπέτειες και ανατροπές!

17 Σεπτεμβρίου 2021 22:52

Πρεμιέρα κάνει στην ΕΡΤ1, τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου, η  κωμική σειρά μυθοπλασίας «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» με νέα επεισόδια και ακόμη περισσότερες ανατροπές, περιπέτειες και συγκλονιστικές αποκαλύψεις. Με τους… παλιούς γνώριμους και με νέες αφίξεις, η αγαπημένη σειρά της ΕΡΤ1 ανανεώνει το ραντεβού της με το τηλεοπτικό κοινό, και αυτή τη σεζόν, από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 20:00, για να μας χαρίσει άφθονο γέλιο μέσα από σπαρταριστές καταστάσεις.

Η ιστορία…

Η κληρονομιά, η Μαφία, το εμπόριο λευκής… τρούφας, η δεύτερη διαθήκη του Βαγγέλα, αλλά και η νέα οικογένεια που έρχεται στο χωριό, θα κάνουν άνω κάτω τον Πλάτανο!

Έτος 2021 μ.Χ. Όλη η Ελλάδα βρίσκεται σε μια προσπάθεια επιστροφής στην κανονικότητα. Όλη; Όχι! Ένα μικρό χωριό ανυπότακτων Πλατανιωτών αντιστέκεται ακόμα -και θα αντιστέκεται για πάντα- στη λογική. Η τρέλα, οι καβγάδες και οι περιπέτειες δεν τελειώνουν ποτέ στο μικρό ορεινό χωριό μας, το οποίο δεν διαφέρει και πολύ από το γαλατικό χωριό του Αστερίξ!

Ο νέος παπάς του Πλατάνου, Νώντας, (Μάριος Δερβιτσιώτης), στριφνός και αφοριστικός, έχει έναν κακό λόγο για όλους! Η Φωτεινιώτισσα Φένια (Τραϊάνα Ανανία), ερωτευμένη από πιτσιρίκα με τον Παναγή, καταφθάνει στο χωριό και πιάνει δουλειά στο μαγαζί του Τζίμη.